2018. június 22. Péntek, Paulina.
 

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök 2 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek súlyos sérüléssel végződtek.

Egy súlyos, és egy könnyebb sérültet kellett kórházba szállítani annak a balesetnek a helyszínéről, amely hétfőn délben történt a 4-es főút, Ebes és Debrecen közötti szakaszán.

Árokba borult egy busz2009-12-11 09:26:36

Kórházba szállították annak a személyautónak a vezetőjét, akibe hátulról egy kamion ütközött neki hétfőn este az M35-ös autópályán, Debrecen határában.

Ketten sérültek meg súlyosan abban a kora reggeli balesetben, amely Debrecenben, a Szent Anna és a Klaipeda utcák kereszteződésében történt, ahol három autó ütközött össze.

Egy ember a helyszínen életét vesztette abban a balesetben, amely kedden késő éjszaka történt a Hosszúpályi és Pocsaj közötti úton, ahol egy autó a fának csapódott.

Egy súlyos, és két könnyebb sérültje lett annak a balesetnek, amely hétfőn késő este történt a 471-es főút Hajdúsámson és Tamásipuszta közötti szakaszán, ahol egy Opel és egy Renault ütközött egymásnak.

Kórházba szállították annak az autónak a vezetőjét, aki vasárnap kora este karambolozott Józsán, a Sillye Gábor és a Csatár utcák kereszteződésében.

Hiába látták többen is a balesetet, nem tudtak segíteni azon a sofõrön, akinek szombaton kigyulladt az autója miután fának ütközött...

Traktorral gázoltak halálra egy férfit kedden Kántorjánosiban.

Két sérültje lett annak a közlekedési balesetnek, amely vasárnap reggel történt Hortobágyon, ahol fának csapódott egy kisbusz...

Árokba borult egy kukoricaszállító kamion szerda délután Debrecen közelében, a Hosszúpályi úton. A sofőrt a mentők súlyos sérüléssel szállították kórházba.

Egy sérültje lett annak a balesetnek, amely csütörtökön délelőtt történt Debrecenben, a Böszörményi út és az Akadémia utca kereszteződésében, ahol két autó ütközött össze.

Súlyos kézsérüléseket szenvedett az a robogós, aki egy személyautóval ütközött össze hétfőn kora este Hajdúsámsonban, az Árpád utcában.

Az ütközés után a motoros az árokba borult és olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

Mindkét csuklója eltört annak a motorosnak, aki egy személyautóval ütközött össze vasárnap este Hajdúsámsonban, a Petőfi Sándor és a Damjanich utcák kereszteződésében.

Súlyos sérülések gyanújával szállították kórházba azt a motorost, aki egy személyautóval ütközött össze vasárnap reggel Debrecen határában, a 48-as út és a Kondoroskert utca kereszteződésénél.

Kettészakadt az egyik jármű annak a balesetnek a helyszínén, amely vasárnap délelőtt történt a 47-es úton, Tépe és Berettyóújfalu között.

Kórházba szállították annak a személyautónak a vezetőjét, amely egy román rendszámú kamion oldalának ütközött csütörtökön kora délután a 4-es főút, és az M35-ös autópálya lehajtójánál lévő kereszteződésben.

Összeütközött egy rendőrautó két autóval csütörtök este a Szent Anna-Sumen utcai kereszteződésben. A balesetben öten sérültek meg.

A motor vezetőjét mentőhelikopterrel szállították kórházba.

 

Kórházba kellett szállítani azt a motorost, aki egy személyautóval ütközött össze kedden délután Debrecenben, a Burgundia utcán.

« 1. oldal »  Következő »
Címkék 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!