2024. április 20. Szombat, Tivadar.
 

Kaba – Április 27-én adták át a Kabai Önkéntes Tûzoltó Egyesület felújított épületét, amelyen Szilágyi Attila a Kabai Önkéntes Tûzoltó Egyesület elnöke, Szegi Emma Kaba polgármestere és Bodó Sándor országgyûlési képviselõ mondott ünnepélyes beszédet.

Feltehetõen II. világháborús lövedéket találtak Kaba határában az úgynevezett „bakhát” készítése közben.


2012. március 30 - án Kabán rendezték meg a VI. Dalos Találkozót. A fellépõk Balmazújvárosról, Berettyóújfaluból, Hajdúszoboszlóról, Komádiból, Debrecenbõl, Derecskérõl, Nagyhegyesrõl, Hajdúdorogról, Tetétlenrõl érkeztek és természetesen ott voltak a rendezõ házigazdák a Kabaiak is.

2011. december 30. 23:30-tól, Kabán a Klub Cielo-ban (Rákóczi Ferenc út 127), fellép az ex X-Faktoros Szirota Jennifer, a Pólus Média által szervezett rendezvényen, ami az év utolsó napjának elsõ nagy rendezvénye lesz.

Debrecen, 2011. november 5., szombat (MTI) – Három kabai férfit helyezett elõzetes letartóztatásba szombaton a Debreceni Városi Bíróság zsarolás, uzsora-bûncselekmény és kényszerítés bûntett megalapozott gyanúja miatt – közölte a rendõrség az MTI-vel.

Budapesten a Láng Mûvelõdési Központban több mint 135 csoport lépett fel, énekkarok, szólisták, tánccsoportok.

Súlyos sérüléseket szenvedett az a motoros, aki szerdán délben szenvedett balesetet a 4-es fõúton.

A mûvelõdés hete Biharban2008-10-19 17:17:54

Báránd,Berettyóújfalu,Csökmõ, Földes,Kaba és Nagyrábé vesz részt azon a rendezvénysorozaton, amit a Bihari Népfõiskola szervezett október második felére. "A mûvelõdés hete - a tanulás ünnepe" címet viselõ program lényegében az élethosszig tartó tanulás megünneplése.

« Előző « 2. oldal »