2019. február 18. Hétfő, Bernadett.
 

Százezreket spórolhatunk assistance szolgáltatással kátyúkárok esetén.

Tavaly egész évben 55 ezer, az idén május végéig 27 ezer lakástûz keletkezett Magyarországon, a kárt szenvedett lakások átlagos értéke 10 és 20 millió forint közötti – mondta Bérczi László tûzoltó dandártábornok, a BM Országos Katasztrófavédelmi Fõigazgatóság felügyelõje kedden sajtótájékoztatóján Budapesten.

Csak kisebb károk keletkeztek a hétvégi csaknem orkán erejû szélviharban.

A termõföldek harmadán bizonyosan nem lehet már termésre számítani.
Hajdúböszörmény, Pród, Görbeháza - A termõföldek harmadán bizonyosan nem lehet már termésre számítani.

A kiskertekben is küzdenek a belvízzel
Budapest – A belvízzel elöntött területek közel fele mezõgazdasági területet érint az országban.

A biztosítótársaságokhoz több mint 190 ezer kárbejelentés érkezett hétfõ délig, ezek becsült értéke meghaladja a 24 milliárd forintot - írja szerdai közleményében a Magyar Biztosítók Szövetsége.
Vágányzárak a vihar miatt2010-05-18 11:04:49
Újabb károk a Balatonnál2010-05-18 10:56:03
Több száz riasztást kaptak a tûzoltók Budapesten a vihar miatt. Reggel hét óráig 235 káresetet számoltak fel, de még mindig van hátra 200 helyszín, ahová ki kell menniük.
A Nyugat-Európán végigsöpört hurrikán erejû széllökésekkel kísért vihar már legkevesebb 53 ember halálát okozta. A Xynthia névre keresztelt ítéletidõ Portugália, Spanyolország, és Franciaország után ...
Lopják az ár- és belvízvédelmieket a fémtolvajok. Legutóbb a Hajdú-Bihar megyei Folyás szivattyútelepét rongálták meg, így a telep üzemképtelenné vált.
« 1. oldal »