2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 

A Magyar Kerékpárosklub megyénkben is bizakodó turizmusfejlesztõ programját illetõen.

A hajdúszoboszlói rendõrök bíróság elé állítási javaslattal fejezték be a nyomozást.

A hajdúszoboszlói rendõrök rövid idõn belül megtalálták és visszaadták a sértettnek az eltulajdonított kerékpárt.

A kabai rendõrök egy nádudvari fiút vettek szabálysértési õrizetbe.

Súlyos sérülésekkel szállították kórházba azt a kerékpárost, akit a Vámospércsi út és Zúzmara utca keresztezõdésében gázolt el egy autós csütörtök éjszaka.

A debreceni rendõrök szabálysértési õrizetbe vettek egy kokadi fiút, aki kerékpárt lopott.

A kabai és a hajdúsámsoni rendõrök is szabálysértési õrizetbe vettek egy-egy helyi lakost.

A rendõrök két fiatalkorút vettek szabálysértési õrizetbe, akik Konyáron egy kerékpárt vittek el.

Egyre kevesebb a nindzsa2015-03-29 13:21:08

Javuló tendenciát mutat a lámpát használó kerékpárosok száma a városban.

A rendõrök bíróság elé állítási javaslattal fejezték be a nyomozást azzal a 27 éves férfival szemben, aki a gyanú szerint Létavértesen, az egyik templom kerékpártárolójából ellopott egy biciklit.

Kerékpárra ült2015-02-10 12:26:34

A hajdúszoboszlói rendõrök elfogták azt a férfit, aki az egyik helyi szórakozóhelyen nem adta vissza a pénztárosnak a pénzét, hanem az egyik vendég kerékpárjára felült és azzal elhajtott.

A Széchenyi Tõkebefektetési Alap (SZTA) 98 millió forintos tõkeemelést hajt végre a Hargamon Kft. kerékpáros telematikai - nyomkövetõ és lopásgátló - szolgáltatás fejlesztésével és üzemeltetésével foglalkozó cégben - közölte a Széchenyi Tõkealap-kezelõ Zrt.

A rendõrök az ellen a két férfi ellen javasolnak vádemelést, akik a gyanú szerint egy hajdúböszörményi társasház udvaráról loptak el két kerékpárt.

A rendõrök elfogtak egy férfit, aki a gyanú szerint az egyik debreceni társasház harmadik emeletérõl ellopott egy kerékpárt.

Bûnösnek mondta ki a Berettyóújfalui Járásbíróság társtettesként elkövetett garázdaság és testi sértés bûntettében, illetve testi sértés kísérletében azt a három vádlottat, akik 2013. június 8-án Pocsajban rátámadtak egy autósra, mert elcsapott egy biciklizõ kisfiút. A gyermeknek nem esett komolyabb baja, az autós azonban orrcsonttörést, arc és fejzúzódást szenvedett.

Négyszázhatvan új kerékpárt kaptak a polgárõr egyesületek az Országos Rendõr-fõkapitányság Országos Balesetmegelõzési Bizottságtól (ORFK-OBB). A 37,4 millió forintból megvásárolt bicikliket hétfõn adták át Budapesten.

A hajdúszoboszlói és a debreceni rendõrök is lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt fejeztek be nyomozásokat.

Polgárõrök érték tetten azt a férfit, aki Hajdúböszörményben megpróbált eltulajdonítani egy kerékpárt, majd egy másik biciklit el is lopott.

A rendõrök elfogták azt a debreceni férfit, aki a gyanú szerint ellopott egy kerékpárt, amelyet egy piacon a bejelentõnek próbált meg eladni. A sértett a rendõröktõl visszakapta a biciklijét.

Harmadfokon börtönbüntetést kaptak a nyírségi tolvajok.

Megköszönte a gyors és hatékony rendõri munkát az a hajdúböszörményi lakos, akinek egy napon belül megtalálták az eltulajdonított kerékpárját.

A debreceni, a balmazújvárosi, a hajdúböszörményi és a tiszacsegei rendõrök is felhívták a figyelmet a szabályos közlekedésre.

A nyomozók vádemelést javasolnak az ellen a két polgári férfi ellen, akik a megalapozott gyanú szerint ellopták egy nõ kerékpárját.

A rendõrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást azzal a férfival szemben, aki a gyanú szerint ellopott egy kerékpárt.

A munkába való kerékpározás elleni kifogások megdöntésére építi õszi kampányát a Bringázz a munkába! (Bam!) akció, hiszen a rossz idõ vagy a kimelegedés minimális kellemetlenségeiért cserébe számos pozitív élettani és egyéb hatás is kárpótolja a tekerõket - hangoztatta László János, a Magyar Kerékpárosklub elnöke, a kampány indító rendezvényén pénteken, a budapesti Madách téren.

« 1. oldal »  Következő »