2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 

A Debreceni Rendõrkapitányság Bûnügyi Osztálya a lakosság segítségét kéri.

A debreceni rendõrök a képeken látható ismeretlen tettesek azonosításában kérik a lakosság segítségét.

Segítsen, ha felismeri2015-02-27 09:37:10

Lopás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatnak nyomozást ismeretlen tettes ellen. Az ügyben a Debreceni Rendõrkapitányság Bûnügyi Osztálya a lakosság segítségét kéri.

A megyei rendõr-fõkapitányság rablás gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

Lopással gyanúsítják a fotón/grafikán látható férfit, a rendõrség a lakosság segítségét kéri az ügyben.

Kérjük jelentkezzen, aki látta az esetet a Sárándi vasútállomás közelében!

Kiderültek a felsõoktatásba jelentkezõk számára a ponthatárok, így a több mint 110 ezer jelentkezõbõl most közel 80 ezren jutottak be valamelyik egyetemre vagy fõiskolára. Ezzel elkezdõdik a diákok albérletkeresésének idõszaka, amikor felbolydul a fõváros és az egyetemi városok bérlakás piaca és szinte alig marad kiadandó lakás.

A Berettyóújfalui Rendõrkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretén belül vizsgálatot folytat az alábbi személyek eltûnése ügyében, és a lakosság segítségét kéri a megtalálásuk érdekében.

Országos pályázaton keresi a legszínesebb magyar szót a Fõvárosi Beszédjavító Intézet és a Színes Város Csoport. A budapesti Erzsébet téren kirakott szavakra az interneten lehet majd voksolni.

Eltûnt egy férfi a hegyekben, a Borsod megyei Regécnél. Vasárnap délután óta hiába keresik azt a 77 éves, Amerikában élõ férfit, aki kirándulni indult társaival, de terepjárójuk elakadt a sárban.

Már csak a holttestét sikerült megtalálni annak az idõs, beteg, térben és idõben tájékozódni képtelen újlétai asszonynak, aki kedd reggel tûnt el lakásából...

Befejezték a szerdán eltûnt hencidai kisfiú keresését, mivel a mentõcsapatok is veszélybe kerültek a rendkívül mostoha idõjárási körülmények miatt.

« 1. oldal »