2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 

A derecskei rendõrök õrizetbe vettek egy fiatalembert, aki a megalapozott gyanú szerint egy 10 éves kisfiútól vette el a tabletjét.

Végrehajtandó fegyházbüntetés kiszabását kérte a Debreceni Járási Ügyészség arra a hajdúhadházi férfire, aki alvó nõt fosztott ki tavaly júliusban. A vádhatóság azt kéri a bíróságtól, hogy a többszörös visszaesõnek minõsülõ, büntetett elõéletû és jelenleg más ügyben jogerõs szabadságvesztését töltõ férfi ne legyen feltételes szabadságra bocsátható.

A debreceni rendõrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást a 27 éves L. Gáborral szemben, aki a nyitott ablakon mászott be a sértett lakásába.

A debreceni rendõrök keresik a grafikán látható férfiakat és az általuk eltulajdonított ékszereket.

A mobiltelefon kellett neki2015-02-12 09:34:40

A rendõrök elfogtak és õrizetbe vettek egy 14 éves fiút, aki a gyanú szerint egyeki otthonában fosztotta ki a sértettet.

A debreceni rendõrök keresik a grafikán látható férfit, aki pénzt lopott egy idõs házaspártól.

Különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés és kifosztás bûntette miatt vádat emelt a Hajdú-Bihar Megyei Fõügyészség az ellen a büntetlen elõéletû vámospércsi férfi ellen, aki a barátnõjével kapcsolatot létesítõ férfit féltékenységbõl agyonverte, majd a bántalmazást követõen a sértett több értéktárgyát eltulajdonította – tudatta dr. Pocsai Edit megyei fõügyész.

A debreceni rendõrök két fiatalkorút fogtak el, akik a gyanú szerint ellopták a sértett mobiltelefonját, amíg õ a vonaton aludt.

Közszolgáltató alkalmazottjának adta ki magát a grafikán látható nõ, aki nagyobb összegû készpénzt tulajdonított el egy 82 éves debreceni férfi lakásából.

A Debreceni Rendõrkapitányság a lakosság segítségét kéri.

Gyanús volt a táska2014-11-09 09:31:32

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság szabadidõs nyomozójának feltûnt a két férfi viselkedése, ezért értesítette kollégáit.

« 1. oldal »