2024. április 20. Szombat, Tivadar.
 

Mezei-Vill-Rába ETO: A szezon futsalos rangadója következik
Futsal – Az NB I-es bajnokság 16. fordulójából elhalasztott mérkõzését pótolja be pénteken 19.30-tól az elsõ helyezett Berettyóújfalu és a második pozícióban lévõ Gyõr. Sok múlik majd azon, melyik együttes hagyja el gyõztesen a pályát, hisz az eddig 34 egységet gyûjtõ újfaluiak elõnye csupán egyetlen pont a legfõbb riválisukkal szemben, a gyõriek ráadásul meccshátrányban is vannak.

Gólzáporos gyõzelmet aratott a Mezei-Vill nõi csapata
Futsal. A Mókusok együttese látogatott Berettyóújfaluba a nõi futsal NB I. hatodik fordulójában. Mind a két gárda vereséggel a háta mögött várta az egymás elleni ütközetet, mely már csak azért is rendkívül fontos volt, mert mind a két gárda négy-négy pontot szerzett a bajnokságban.

Futsal – 10–1-es arányban ütötte ki a Mezei-Vill nõi szakasza az élvonalbeli futsalbajnokság alsóházi rájátszásának 2. fordulójában a Kiskunfélegyházát. Érdekesség, hogy a találkozón legalább egyszer minden újfalui játékos bevette az ellenfél kapuját. Az MVFC következõ megmérettetése április 21-én lesz, akkor Szegedi AK Boszorkányok otthonába látogatnak Pallai Gábor tanítványai.

« 1. oldal »