2024. április 23. Kedd, Béla.
 

Kutyachip: elsejétõl ellenõrzik
Borsod-Abaúj-Zemplén – Az ellenõrzés folyamatos lesz, egy speciális leolvasóval történik majd.


Debrecen - Az ebek kötelezõ megjelölése és zsebbevágó bírság az új állavédelmi törvényben.

Sétáltatás közben lõtt rá egy kutyára egy vadász Pécs határában egy mezõn vasárnap. A kutya alig 5 méterre volt a gazdájától, de a vadász egybõl kilõtte, a lövés után a kutya azonnal elpusztult.

Stabil állapotban, kórházban van egy hatéves kisfiú, akit a saját házuk udvarán támadott meg a hétvégén a szomszédjuk kutyája Berettyóújfalun. A gyerek a fején és a nyakán sérült meg súlyosan.

Kutyamosógépet állítottak üzembe Japán egyik kutyakozmetikájában. Az eszköz gyors, alapos és megspórolja a karmolásokat az ebek gazdáinak.
Több kutya rosszul lett, egy el is pusztult azok közül, akik mérgezett halat ettek Szekszárdon az egyik utcában. Az állatoknak, amint megnyalták a mérget, szinte azonnal elkezdett habzani a szájuk, folyt a nyáluk.
Összesen 43 ember állítottak elõ a rendõrök arról a debreceni szórakozóhelyrõl, ahol szombaton többen rosszul lettek. A buli reggel 9 órakor még javában tartott, többeknél fehér port és tablettákat találtak.

A brutális bántalmazás nyomait felfedezõ bejelentõt megdöbbentõ látvány fogadta Hevesen, mikor kiment a kertjébe.

Miért hempereg a kutya?2009-07-29 14:49:24
Egy játékgyártó cég olyan eszközt hozott létre, amely képes a kutyák ugatás közbeni „érzelmeit” érzékelni és lefordítani emberi nyelvre.
« Előző « 2. oldal »