2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 
Betette a kaput az influenza2016-02-16 08:28:14

Teljes látogatási tilalmat rendeltek el hétfõtõl a Kenézy Kórházban a lakosság körében megemelkedett influenzaszerû esetek miatt, visszavonásig, a betegek védelme érdekében – derült ki Rózsa-Páldeák Dorottya sajtóreferens aznapi közleményébõl.

Megszûnt az influenzajárvány miatt korábban elrendelt látogatási tilalom hétfõn a debreceni Kenézy Gyula kórházban - közölte az egészségügyi intézmény az MTI-vel.

A Kenézy Gyula Kórház és Rendelõintézetben elrendelt teljes látogatási tilalom a mai nappal feloldásra került - közölte az intézmény.

Az országos influenzajárvány miatt újabb látogatási tilalmakat léptettek életbe Budapesten és vidéken.

Az országos influenzajárvány miatt további egészségügyi intézményekben tiltották meg a beteglátogatást.

Az influenzajárvány miatt egyre több fõvárosi és megyei intézmény vezet be látogatási tilalmat.

Az influenzajárvány miatt csütörtökön újabb hat egészségügyi intézményben rendeltek el látogatási tilalmat - közölte az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) a honlapján.

Újabb egészségügyi intézményekben rendeltek el látogatási tilalmakat az influenzajárvány miatt - közölte honlapján az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat csütörtökön.

Az influenzajárvány miatt jelenleg tizenhárom megyében van részleges vagy teljes látogatási tilalom az egészségügyi intézményekben.

Az influenzajárvány miatt újabb kórházi osztályokon és intézményekben rendeltek el a kórházigazgatók látogatási tilalmat - közölte az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) a honlapján kedden.

Az influenzajárvány miatt újabb egészségügyi intézmények vezetettek be látogatási tilalmat - tájékoztatott az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) a honlapján kedden.

A területen tapasztalt influenza és influenzaszerû megbetegedések számának emelkedése miatt, a kórházban fekvõ betegek védelme érdekében 2015. január 27. napjától visszavonásig a Kenézy Gyula Kórház és Rendelõintézet valamennyi fekvõbeteg osztályán látogatási tilalom lép érvénybe.

Tovább csökkent az influenzások száma
Hajdú-Bihar – Megszüntették a látogatási tilalmat a Kenézy Kórház érintett osztályain.

« 1. oldal »