2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 
Nyolc ember halt meg a szlovák fõvárosban egy hétfõ délelõtti lövöldözésben. Egy 50 év körüli férfi kezdett el lövöldözni Pozsony Dévényfalu városrészében, ...
20-25 ember vett részt azon a gyertyás megemlékezésen, melyet szerdán délután négy órától tartottak Alsóörsön az éjjeli lövöldözésben elhunyt rendõrre és a tragédia másik áldozatára, ...
Lövések a G20-as csúcson2010-06-23 11:32:09
Mexikó kedden teljes körû vizsgálatot követelt egy 14 éves kisfiú halála ügyében, akit a gyanú szerint egy amerikai határõr lõtt le a két ország határánál.
Öten ember meghalt, öten pedig megsebesültek, amikor fényes nappal lövöldözés tört ki a népszerû üdülõhelyen, a mexikói Acapulcóban - közölte a helyi rendõrség csütörtökön.

A sûrû orvosváltások miatt csak depresszióját kezelték, kényszeres viselkedését viszont rejteni tudta. Ráadásul utóbbi betegségét még fel is erõsítették a depresszióra szedett gyógyszerei.

A család hozzátartozója fedezte fel a kislétai asszony holttestét és az ájultan fekvõ 13 éves lányt is hétfõ hajnalban. A 45 éves asszonyt meggyilkolták, a kislányt jelenleg is mûtik: állapota súlyos. A kislétai eset Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében nem az elsõ, áprilisban Tiszalökön lõttek le egy roma férfit.

Debrecen – Kétszázezer forint nyomravezetõi díjat ajánlott fel a megyei rendõr-

fõkapitány a múlt péntekre virradóan Nyíradony-Tamásipusztán történt lövöldözéssel összefüggésben.
« 1. oldal »