2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 

Érdemes gyorsan lépni, és minél hamarabb bevállalni azt a három gyereket, amiért cserébe 20 milliót ígért Lázár János. Aki késik, az jó eséllyel már csak álmodhat arról, hogy normális áron találja meg álmai otthonát. Az eddigi kedvezmények és olcsó hitelek is mind beépültek a lakásárakba, az államtól kapott pénz nagy része pedig a kivitelezõknél kötött ki.

Az ingatlanpiac erõsödését és a lakásépítések beindulását is segítheti, hogy a munkaadók mától adó- és járulékmentesen adhatnak dolgozói vissza nem térítendõ támogatást lakásvásárlásra vagy építésre. Az öt éven át legfeljebb 5 millió forintos támogatást hiteltörlesztésre is fordíthatják a munkavállalók, így az intézkedés a devizahiteleseken is segíthet - mondta el a köztévé Híradójának a nemzetgazdasági miniszter.


2012. január 1-jén lépett életbe az új, a 2001-eshez képest gyökeresen átalakított szociálpolitikai támogatási rendszer, évtizedek óta ismert nevén a szocpol. Épp ezért érdemes összefoglalni, hogy milyen feltételek mellett, ki kérhet lakástámogatást.

« 1. oldal »