2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 

A rendõrök elfogtak egy 51 éves nõt, aki a gyanú szerint több kozmetikai cikket lopott egy debreceni drogériából.

A rendõrök bíróság elé állítási javaslattal fejezték be a nyomozást azzal a 42 éves gyanúsítottal szemben, aki a gyanú szerint az egyik debreceni áruházból ellopott egy alkoholszondát.

A debreceni rendõrök keresik a grafikán látható férfit, aki pénzt lopott egy idõs házaspártól.

A nyomozók elfogtak két férfit, akik a gyanú szerint betörtek egy debreceni családi házba.

A rendõrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást az ellen a 39 éves férfi ellen, aki a gyanú szerint összesen 10 családi házba tört be Debrecenben.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 5 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt, amelyek könnyû sérüléssel végzõdtek.

A rendõrök az ellen a két férfi ellen javasolnak vádemelést, akik a gyanú szerint egy hajdúböszörményi társasház udvaráról loptak el két kerékpárt.

A derecskei rendõrök bíróság elé állítási javaslattal fejezték be a nyomozást azzal a pocsaji férfival szemben, aki a gyanú szerint ellopta szomszédja etetõvályúját.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 1 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt, amely könnyû sérüléssel végzõdött.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 1 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt, amely könnyû sérüléssel végzõdött. A szolgálatot ellátó állomány 8 személyt fogott el, akik közül 7 fõt bûncselekmény elkövetésén értek tetten, 1 fõt pedig az ellene érvényben lévõ körözés alapján. A rendõrök 23 személyt állítottak elõ, köztük 4 fõt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 1 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt, amely könnyû sérüléssel végzõdött. A szolgálatot ellátó állomány 5 személyt fogott el, akik közül 2 fõt bûncselekmény elkövetésén értek tetten, 3 fõt pedig az ellenük érvényben lévõ körözés alapján. A rendõrök 18 személyt állítottak elõ, köztük 6 fõt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 1 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt, amely könnyû sérüléssel végzõdött.

A gyanú szerint a 41 éves férfi az ablakon át jutott be Esztáron egy családi házba, ahonnan több értéktárgyat is eltulajdonított. A pocsaji rendõrök R. Zoltánt elfogták.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság Bûnmegelõzési Osztálya azt tanácsolja, hogy a hétvégi ház tulajdonosok a téli idõszakban vigyék biztonságosabb helyre értéktárgyaikat.

A Balmazújvárosi Rendõrkapitányság eljárást folytat rablás bûntett és más bûncselekmények elkövetése miatt egy fiatalkorú fiúval szemben.

Szabálysértõket vettek õrizetbe a debreceni és a hajdúhadházi rendõrök.

A biharkeresztesi körzeti megbízottól kapta vissza ellopott pénzét az idõs néni.

Ki ismeri fel?2015-01-12 17:15:06

A berettyóújfalui rendõrök keresik a képen látható férfit.

A rendõrök elfogtak egy férfit, aki a gyanú szerint az egyik debreceni társasház harmadik emeletérõl ellopott egy kerékpárt.

Lopással gyanúsítják a fotón/grafikán látható férfit, a rendõrség a lakosság segítségét kéri az ügyben.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 2 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt, melyek közül 1 súlyos, 1 könnyû sérüléssel végzõdött.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén a rendõrök az elmúlt 24 órában 4 személyt fogtak el, akik közül 2 fõt bûncselekmény elkövetésén értek tetten, 2 fõt az ellenük érvényben lévõ körözés alapján. Az egyenruhások 16 fõt állítottak elõ, közülük 2 személyt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

A Hajdúnánási Rendõrkapitányság befejezte egy 43 éves helyi férfival szemben lopás és lopási kísérlet miatt folytatott eljárását.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 1 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt, amely súlyos sérüléssel végzõdött. A szolgálatot ellátó állomány 2 személyt fogott el, akiket bûncselekmény elkövetésén értek tetten. A rendõrök 17 személyt állítottak elõ, köztük 3 fõt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén a rendõrök az elmúlt 24 órában 5 személyt fogtak el, akik közül 2 fõt bûncselekmény elkövetésén értek tetten, míg 3 fõt az ellenük érvényben lévõ körözés alapján. A járõrök 9 személyt állítottak elõ, közülük 2 fõt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

« Előző « 4. oldal » 10  Következő »