2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 

Öt békéscsabai szurkolót hallgattak ki gyanúsítottként a debreceni rendõrkapitányságon azután, hogy pénteken a vendégdrukkerek „megindulása” miatt meg kellett szakítani a DVSC-Békéscsaba nõi kézilabda mérkõzést a Hódosban.

Berecz Zsolt újfent oroszlánrészt vállalt, a futsalos ezúttal négyszer volt eredményes.Hajdú-Bihar – Akár a rájátszás elsõ fordulójában, a hajdúságiak ismét nyertek a Szeged és a Veszprém ellen.

Nem kedvezõek az elõjelek az MVFC számára
Berettyóújfalu – A rájátszás ötödik fordulójában ismét összetalálkozik a két nagy rivális, az MVFC és az ETO.

 

Gyõzött, és átvette a vezetést a Rába ETO a bajnoki tabellán
Futsal – A 16. fordulóból elhalasztott MVFC-Gyõr mérkõzést pótolták be pénteken este a Férfi Futsal NB I-ben. A honi tetõ alatti labdarúgás két legkiválóbb csapata feszült egymásnak a slágermeccsen Berettyóújfaluban.

Újabb újfalui siker, ezúttal a Veszprém ellen
Futsal – A Veszprém együttese látogatott Berettyóújfaluba a férfi futsal NB I. 12. fordulójában. Ahogy az az utóbbi idõben lenni szokott, a vendégek szerezték meg a vezetést, így az MVFC-nek ismét vesztett állásból kellett fordítani.

Hazai pályán szerezték meg elsõ gyõzelmüket
Futsal – Izgalmas mérkõzésen sikerült begyûjteni a három pontot az ELTE SE ellen a Meze-Vill nõi futsalcsapatának.

Gyõzõtt a Mezei-Vill, kikapott az Armada a férfi futsal bajnokság harmadik fordulójában
A Mezei-Vill 5-1-es gyõzelmet aratott Üllõn, míg az Armada 7-3-as vereséget szenvedett a Csömör ellen a férfi futsal NB 1. 3. fordulójában. A meccsek részleteit hamarosan portálunkon olvashatják.

Pont nélkül maradtak a hajdúsági futsalosok
Futsal – Mind a két NB I-es futsal bajnokságban szereplõ hajdú-bihari egylet vereséget szenvedett az õszi második fordulóban.

Megye II-es eredmények 2012-04-23 09:43:44

Tekintse hogyan alakultak a Megye II-es mérkõzések.


Megye I-es és Megye II-es eredmények.


Futsal – Helyreteheti a DEAC Armada elleni fiaskót az MVFC Berettyóújfalu hétfõn; este fél nyolckor hazai pályán, a Pálfi István Rendezvénycsarnokban szerepel a bihari együttes, vendége pedig a MAFC BME Docler Akadémia lesz.


Futsal - A Mezei-Vill férficsapata a Haladást fogadja hétfõ este.


Futsal - Szép gyõzelemmel kezdte a 2012-es esztendõt az MVFC Berettyóújfalu nõi futsalcsapata. A bihari lányok a Szegedi Boszorkányokat látták vendégül a hét végén a Pálfi István Rendezvénycsarnokban a bajnokság tizedik fordulójában, és simán, 5–0-ra diadalmaskodtak a vendégek felett.

Nem jelent meg a Vesta2011-12-07 14:07:20

Futsal - Õszi utolsó bajnoki meccsét játszotta volna a Mezei-Vill nõi csapata december 3-án, szombaton a Vesta SE ellen.


Futsal – Múlt heti, Nagykátával szemben aratott nagyarányú, 16–2-es gyõzelmének köszönhetõen az élre ugrott a Mezei-Vill, tehát a berettyóújfaluiak az elsõ hely birtokában várják a hétfõn este fél nyolckor kezdõdõ Üllõ FC Csõ-Montage elleni meccsüket.

Tekintse meg portálunkon a megye I. 11. fordulójának szombati játéknapján született eredményeket.

Szertár Sportbolt megye I.2011-10-16 19:35:43

Labdarúgás - Nézze meg milyen eredmények születtek a Megye I.-es bajnokság vasárnapi mérkõzésein!

Körösszakál, Körösszegapáti - Régi egészséges rivalizálás van a két település között. Ennek egyik formája a két szomszéd településen lévõ fiatalok által alakított labdarugó csapat mérkõzései.

A vendégek küzdöttek, de csak a kapufát sikerült eltalálniuk – azt viszont többször is.

Újabb fontos mérkõzést nyert meg az MVFC Berettyóújfalu a hazai élvonalbeli futsalbajnokságban.

Idei utolsó bajnoki mérkõzésére készül a Mezei-Vill FC élvonalbeli csapata: Trencsényiék december 6-án, hétfõn este fél nyolckor lépnek pályára Budaörsön, a Colorspectrum Aramis otthonában.

Igazi közönségsikert hozott a Hungarian Pitbull Fighters Debrecen Berettyóújfaluban megrendezett küzdõsportgálája: a Low-kick-, K-1-, K-3- és amatõr MMA szabályrendszerû küzdelmeket több mint ezren szurkolták végig.

Három NB III-ban szereplõ hajdú-bihari gárda meccselt a mai napon. A Hajdúszoboszló 3-0-ra gyõzte le a Tuzsért, a két hajdúsági csapat, a Létavértes és a Berettyóújfalu párharcából az Újfalu jött ki gyõztesen. A részletekért kattintson.

Küzdõsport-gálára várja a keményebb mûfajok rajongóit az ország egyik vezetõ vegyesharcmûvészeti klubja: a Hungarian Pitbull Figters Debrecen november 6-án, Berettyóújfaluban 13 mérkõzésbõl álló viadalt szervez.

Vérbeli rangadón vagyunk túl a labdarúgó megye II. Déli csoportjában, hiszen az elmúlt hét végén a listavezetõ Biharkeresztes látogatott a dobogó harmadik helyén álló Kismarjához.

« 1. oldal »  Következő »