2024. április 20. Szombat, Tivadar.
 

Kilencedik alkalommal rendezte meg a csökmõi Faluház, Könyvtár és Alapfokú Mûvészeti Iskola a körzeti grafikaversenyt.
A versenyen hat település 55 diákja mérte össze rajztehetségét.

Negyedik alkalommal rendezte meg a csökmõi Faluház, Könyvtár és Alapfokú Mûvészeti Iskola a Nemzetközi Drámafesztivált, amelyen most öt település színjátszói mutatkoztak be.

Megyei mélyrézfúvós versenyt rendezett március 25-én a csökmõi alapfokú mûvészeti iskola. 2008-ban szervezték meg az elsõ ilyen találkozót, ami egyedülálló a megyében, és a szabályoknak megfelelõen háromévente kell meghirdetni. Idén huszonhét tanuló versenyzett négy korcsoportban.

Debrecenbe utaztak a csökmõi mûvészeti iskola fuvolásai november 17-én, ahol a Kodály Zoltán Zenemûvészeti Szakközépiskola és Zeneiskola fuvolás szakmai napot rendezett. A délelõtt folyamán érdekes szakmai elõadásokat hallhatott a közönség, délután pedig bemutatkoztak a zeneiskolák növendékei.

Indul a tanév2010-09-13 11:56:58

Mától indul a tanév a csökmõi alapfokú mûvészeti iskolában.

Öt településrõl érkeztek gyerekek Csökmõre március 20-án, a VII. Grafikaversenyre, melyet a helyi mûvészeti iskola rendezett.

Immár hetedik alkalommal várják Csökmõre a rajzolni szeretõ és tudó gyerekeket. Az alapfokú mûvészeti iskola idén március 20-án rendezi meg a körzeti grafikaversenyét.

Félévi vizsgakoncert2010-01-29 11:25:26

A csökmõi mûvészeti iskolában már hagyomány, hogy minden félévkor, és év végén is vizsgakoncertet adnak a zene tagozatos tanulók.

« 1. oldal »