2024. április 16. Kedd, Csongor.
 

Lezárult a Telekom "Üzleti appok versenye" pályázata, magyar gyõztest hirdettek.

Vasárnap fél 12-re teljes körûen helyreállt a Magyar Telekom levelezõszolgáltatása, amelynek péntek óta tartó fennakadásai miatt mintegy 300 ezer ügyfél T-Home és T-email postafiókjának használatában voltak problémák.

Az Amerikában és Angliában már sikeresen mûködõ “helyfüggõ mobilmarketing” szolgáltatást elsõként Magyarországon vezeti be a tizenhárom országban jelenlévõ Deutsche Telekom, a megoldás technikai hátterét az IT Services Hungary Kft. (ITSH) biztosítja – tájékoztatta a társaság szerdán az MTI-t.

A munkatársak egy része idén, másik részük a jövõ évben távozik a vállalattól, amely a költségcsökkentõ intézkedéstõl versenyképességének javítását reméli.

A Magyar Telekomnál csütörtökön bejelentett létszámleépítés a vállalat minden területét érinti különbözõ mértékben – mondta el Rózsa Iván, a társaság kommunikációs igazgatója az MTI-nek.

A Magyar Telekom mintegy 1700 munkavállalójától válik meg a következõ két év során – jelentette be a társaság csütörtökön.

Jogerõsen pert nyert a Fogyasztóvédelmi Egyesületek Országos Szövetsége (FEOSZ) a Magyar Telekom ellen indított sárgacsekk-perben, visszajár tehát a fogyasztóknak a jogtalanul kiszámlázott díjtétel – közölte a FEOSZ csütörtökön.

A Magyar Telekom, az Ericssonnal közösen, Magyarországon elsõként mutatta be a negyedik generációs mobiltelefon-hálózati technológia (4G/LTE) továbbfejlesztett változatának (LTE-Advanced) teljesítményét és a használatában rejlõ lehetõségeket Budapesten hétfõn.

A megállapodást Budapesten pénteken írta alá Orbán Viktor miniszterelnök és Timotheus Höttges, a Deutsche Telekom vezérigazgatója.

Július 1-jétõl az egész 3G-s hálózatára kiterjedõen élesítette a HD-hanghívási lehetõséget a Telekom, a cég ügyfelei így egymás közt sokkal jobb hangminõségben tudnak beszélni.

Az uniós szabályozásnak megfelelõen július 1-jétõl tovább csökkennek az Európai Unión belüli mobiltelefonálás és adatküldés roamingdíjai, amelyeket a magyarországi mobilszolgáltatóknak is alkalmazniuk kell.

Júniusban indul a mobiltárca-alkalmazás hazai tesztelése, és az õsz vége felé akár már szélesebb körben is startolhat az új fizetési módszer – mondta Pukler Gábor, a Magyar Mobiltárca Szövetség elnöke a Világgazdaságnak.

Budapest, 2011. október 16., vasárnap (MTI) – A Budapesti Értéktõzsde az elmúlt hetet is erõsödéssel zárta, ez már sorozatban a harmadik hét, amikor emelkedett az index; a megelõzõ héthez képest ráadásul több mint kétszeres mértékben.

« 1. oldal »