2018. június 19. Kedd, Gyárfás, Zóra.
 

Baleset miatt lezárták a 47-es főutat Tépe térségében szerda reggel - közölte a debreceni rendőrkapitányság hivatalvezetője az MTI-vel.

 


Berettyóújfalu – Olvasónk jelezte szerkesztőségünknek, hogy Berettyóújfaluban egy mentőhelikopter az idősek otthona előtt többször is megpróbált leszállni - a kép készültéig sikertelenül.

 

Várhatóan délelőtt 10 óráig tart a műszaki mentés Polgárnál, az Outlet Centrum előtti körforgalomnál, ahol csütörtök reggel felborult egy sertéseket és malacokat szállító kamion.
Húsz embert kellett kimenekíteni Arnóton a víz fogságából az éjszaka a Sajó áradása miatt. A Bódva pedig tovább árad, a szakemberek az Edelényi depóniára figyelnek, aminek egy része az éjszaka már átszakadt.
Sínre esett egy autó2010-04-06 12:51:34
A 10-es út melletti sínről, daru segítségével emelték fel a kocsit, melyből egy könnyű és egy súlyos sérültet szállítottak el a mentők. Tűzoltósági felvételek.
Helikopteres birkamentés Ausztráliában. Új-Dél-Wales tartományban az áradások miatt több száz jószág került veszélybe. Az állatok vízben, sárban álltak, a gazdáik csakis légi úton tudták szárazra vinni a birkákat.
« 1. oldal » 
Címkék 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!