2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 

Az országban elsõként Nyíregyházán vált elérhetõvé a másodpercenként 300 megabites mobilinternet a Telekom hálózatán.

A karácsonyi jókívánságokat egyre inkább az online és a közösségi média felületein küldik egymásnak az emberek, a korábbi évek tendenciájának megfelelõen, de annál visszafogottabban csökkent a karácsonykor küldött SMS-ek száma, viszont ugrásszerûen nõtt az adatforgalom az ünnepek három napja alatt - derül ki a mobilszolgáltatók statisztikájából.

Az elmúlt év nyertese a kereskedelmi statisztikák szerint a táblagép volt.

Végre július elsejétõl nem megy rá a gatyája is az okostelefon tulajdonosoknak, ha bekapcsolva hagyják külföldön a mobilinternetjüket. A jelenlegi vérfagyasztó roaming mobilinternet díjak helyett megabyte-onként 0,45 euróért szörfölhetünk a világhálón az Európai Unió országaiban, Izlandon és Svájcban.


 

Forrás: BRCKA haiti földrengés utáni mentést segítõ hálózati technológiákat használja egy téglaméretû szerkezet, amely a világ bármely típusú hálózatára kapcsolható, és azokon keresztül áramforrás nélkül is képes arra, hogy nyolc órán át internetet szolgáltasson.

 

Március 1-jén lép hatályba az az uniós rendelet, amelynek értelmében az EU-ban és három másik országban a mobilinternetet használó ügyfelek számára a szolgáltatóknak lehetõvé kell tenniük, hogy külföldön internetezve a roaming során megválaszthassanak felsõ határt, ...
« 1. oldal »