2024. április 20. Szombat, Tivadar.
 

A cég virtuális mobilszolgáltatóként jelent meg a piacon. Emellett egyedülálló termékkel egészítette ki internetszolgáltatásainak körét a UPC. A Wi-Free nevû szolgáltatással bármelyik UPC internetelõfizetõ csatlakozhat egy másik ügyfél Wi-Fi routeréhez.

A Digi Kft. átvette a hang- és adatátvitelre is alkalmas frekvenciák használatához és hálózatok üzemeltetéséhez szükséges rádióengedélyt, miután a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) október 16-án aláírta a céggel a hatósági szerzõdést - közölte az NMHH a honlapján.

Az Európai Parlament és az EU Tanácsa nemzetközi roamingdíjakra vonatkozó rendeletének megfelelõen csökkentik az uniós roamingolás költségeit.

Ahogyan az várható volt, az egyetlen induló, vagyis az MVM Net Zrt. nyert a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság által kiírt 450 MHz-es tenderen.

Az NMHH közzétette a 450 megaherzes frekvenciasáv szabad blokkjára vonatkozó pályázati dokumentációt. A frekvenciablokk díja 150 millió forint, a Világgazdaság úgy tudja, hogy az MVM Zrt. lehet a kiíráson a befutó.

Stratégiai együttmûködési megállapodást írt alá a kormány és a norvég Telenor cégcsoport, ezzel egyidejûleg a telekommunikációs társaság megnyitotta magyarországi szolgáltató központját.

Saját márkás mobilszolgáltatást indított hétfõn a Mol Nyrt. a Magyar Telekom hálózatára támaszkodva - közölte a Mol.

635 millióba került az adófizetõknek az el sem indult állami mobilszolgáltató.

« 1. oldal »