2024. április 23. Kedd, Béla.
 

Mobilkészülék-javító európai szervizközpontot telepít Magyarországra a kínai ZTE telekommunikációs cég; az együttmûködési nyilatkozatot kedden írták alá Budapesten.

Július 1-jétõl az egész 3G-s hálózatára kiterjedõen élesítette a HD-hanghívási lehetõséget a Telekom, a cég ügyfelei így egymás közt sokkal jobb hangminõségben tudnak beszélni.

Az uniós szabályozásnak megfelelõen július 1-jétõl tovább csökkennek az Európai Unión belüli mobiltelefonálás és adatküldés roamingdíjai, amelyeket a magyarországi mobilszolgáltatóknak is alkalmazniuk kell.

Végre július elsejétõl nem megy rá a gatyája is az okostelefon tulajdonosoknak, ha bekapcsolva hagyják külföldön a mobilinternetjüket. A jelenlegi vérfagyasztó roaming mobilinternet díjak helyett megabyte-onként 0,45 euróért szörfölhetünk a világhálón az Európai Unió országaiban, Izlandon és Svájcban.


Júniusban indul a mobiltárca-alkalmazás hazai tesztelése, és az õsz vége felé akár már szélesebb körben is startolhat az új fizetési módszer – mondta Pukler Gábor, a Magyar Mobiltárca Szövetség elnöke a Világgazdaságnak.

A mobiltelefonos fizetési szolgáltatások felé nyitnak a hagyományos fizetõkártya szolgáltató pénzintézetek - írja a Wall Street Journal online kiadása.

Jövõre piacra dobhatják az elsõ összehajtható, zsebbe gyûrhetõ mobiltelefont. A sci-fik által ígért technológia megvalósításán féltucatnyi cég dolgozik, de valószínûleg a Samsung lesz a nyertes.

Mobilcsalások2010-02-07 19:49:55
« Előző « 2. oldal »