2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 

Emeli bruttó 3 forinttal a 95-ös benzin és bruttó 4 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt. – értesült piaci forrásokból az MTI szerdán.

Megint csökkenti az üzemanyagok árát a Mol. A 95-ös benzin 2 forinttal, a gázolaj 3 forinttal lesz olcsóbb szerdától.

Szerdától 8 forinttal lesz olcsóbb a benzin, a gázolaj ára most nem változik.

Jobb, ha vár a tankolással2016-01-11 20:10:09

Szerdától csökkent 3-3 forinttal a 95-ös benzin és a gázolaj ára is.

Emeli bruttó 5, illetve 4 forinttal a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt. Az emeléssel a 95-ös benzin átlagára 337-338 forintra, a gázolajé 345-346 forintra nõ

Emeli 3 forinttal a 95-ös benzin és 2 forinttal a gázolaj árát pénteken Mol.

Tovább csökkenhet az üzemanyagok ára. A GKI Energiakutató szerint szerdától újabb 4-6 forinttal lehet olcsóbb a benzin és 3-4 forinttal gázolaj.

Egyelõre nem várható, hogy az Egyesült Államokhoz hasonlóan palagáz-kitermelés indulna Magyarországon - többek között errõl is beszélt az Origónak adott interjújában Szakál Tamás, a Mol Magyarország kutatás-termelés igazgatója. Szólt arról is, hogy a következõ években öt százalék alatt szeretnék tartani a kitermelés csökkenését.

  • Magyarországon és Horvátországban folytatná a kitermelést a Mol
  • A Makói árokban egyelõre nem lesz jelentõs kitermelés
  • Szeged mellett 2018 után futhat föl az olajkitermelés
Csökkent a benzin ára2015-05-14 13:07:25

Csökkentette bruttó 2 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., a gázolajé nem változott.

Emelte bruttó 2 forinttal a 95-ös benzin és 3 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt.

Emelkedett a benzin ára2015-04-30 13:27:43

Emelte bruttó 2 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., a gázolajé nem változott.

Emeli bruttó 9 forinttal a 95-ös benzin és 8 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. – értesült piaci forrásokból az MTI hétfõn.

A 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát bruttó 2 forinttal, a gázolajét pedig 4 forinttal emelte pénteken a Mol Nyrt.

A 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát bruttó 2 forinttal csökkentette szerdán a Mol Nyrt., a gázolajé nem változott.

Bruttó 3-3 forinttal csökkenti a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. - értesült piaci forrásokból az MTI hétfõn.

A gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát bruttó 4 forinttal csökkentette pénteken a Mol Nyrt., a 95-ös benziné nem változott.

A Mol-csoport idén kilencedik alkalommal indítja el nemzetközi online tehetségkutató versenyét egyetemistáknak, valamint 12 országban mintegy 220, Magyarországon 75 pozíciót hirdet meg pályakezdõknek - tájékoztatta a csoport hétfõn az MTI-t.

Emeli bruttó 4 forinttal a 95-ös benzin és 2 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. - értesült piaci forrásokból az MTI hétfõn.

Emelte bruttó 5 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., a gázolajé nem változott.

Emeli bruttó 5 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., a gázolajé nem változik - értesült piaci forrásokból az MTI hétfõn.

Emeli bruttó 2 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., a gázolajé nem változik - értesült piaci forrásokból az MTI hétfõn.

Emelte bruttó 3 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt., a benziné nem változott.

Emeli bruttó 4-4 forinttal a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. - értesült piaci forrásokból az MTI hétfõn.

« 1. oldal »  Következő »