2024. április 19. Péntek, Emma.
 

Megszûnik a diplomás munkanélküliek közmunkába való kényszerítése, pontosítják a pihenõnapok számítását is, megint módosul a munka törvénykönyve.

Az adatvédelmi törvénnyel és az alkotmánnyal is szembe megy, ráadásul milliós bírságot is kockáztat az a munkaadó, amelyik a munkára jelentkezõket személyiségteszttel vagy közösségi médiás profiljaik elemzésével szûri.

 

Budapest, 2012. május 4., péntek (MTI) – Akinek csak egy munkaadótól van jövedelme, nem kell nyilatkoznia arról, ha az meghaladja a 2 millió 424 ezer forintot – egyebek között ezt is tisztázza az adószabályokat módosító, törvénytervezet.

Már egy szigetes csoportkép is problémás lehet, de akár egy illetlen poszt vagy lájk is elvághatja a munkába vezetõ utat. Körkép arról, mire számíthatnak internetes jelenlétükkel kapcsolatban a hazai álláskeresõk.

Budapest, 2011. augusztus 12., péntek (MTI) - A munkaadók üdvözlik és jó irányúnak tartják a Munka törvénykönyvének tervezett változtatásait, mivel szerintük azok a vállalkozások és a gazdaság versenyképességét növelik - mondták a munkáltatói érdekképviseletek vezetõi pénteken az MTI-nek.

« 1. oldal »