2024. április 20. Szombat, Tivadar.
 

Három új pályázatot írtak ki a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretében, amelyekkel együtt eddig összesen 234 milliárd forint értékben 14 pályázati felhívás jelent meg a programban - tájékoztatott Rákossy Balázs, a Nemzetgazdasági Minisztérium európai uniós források felhasználásáért felelõs államtitkára.

Külföldre költözéskor kevesen jelzik a hatóságoknak, hogy hamarosan máshol vállalnak munkát, lakcímükrõl pedig még kevesebben jelentkeznek ki. Pedig akár több százezer forintot is követelhet rajtunk a NAV.

Az elmúlt évek gazdasági nehézségei által elõidézett egyik legégetõbb probléma világszinten is a munkanélküliség. Habár globális és univerzális problémáról van szó, talán a legérintettebb csoport mégis a fiataloké.

Rövidesen újabb munkahelyvédelmi lépésekrõl születhet döntés, az intézkedések elsõsorban a hatévesnél fiatalabb gyermeket nevelõ anyák részmunkaidõs elhelyezkedését segíthetik - írja a csütörtöki Magyar Nemzet.

Felforgatja egy család életét, ha az egyik szülõ mindennap 200 kilométert utazik a munkába? Mire elég egy nap annak, aki négy órát ingázik a munkahelye és otthona között? A kormány jelentõs támogatást adna azoknak, akik hajlandóak utazni legalább 100 kilométert csak azért, hogy legyen munkájuk. A rutinosak szerint ezt megszokni nem lehet, aki csak teheti, az költözzön.

Az angol mindenek felett2009-12-01 11:47:22

Tizennyolc milliárd forintos beruházás keretében 120 embernek munkát adó gyár létesítését tervezik. Hol lesz és mit fog termelni? A cikkbõl kiderül!

Ciki a diákmeló?2009-07-10 15:44:46
« 1. oldal »