2024. április 19. Péntek, Emma.
 

Igaz, hogy a nõiességet hajhosszban mérik? Itt van öt remek frizura, ami ennek ellenkezõjét bizonyítja.

 


Futsal – Újabb gyõzelmet arattak a MVFC-s hölgyek a nõi futsal NB I. rájátszásának alsóházában. A 3. fordulóban Algyõn lépett pályára a Mezei-Vill a Szegedi Boszorkányok ellenfeleként. Az újfaluiak 4-0-ra gyõzték le a „boszikat”.

 

 

 

Futsal - Az ELTE SE-vel, a Kiskunfélegyházi Mókusokkal és a Szegedi AK Boszorkányokkal játszanak majd.


Futsal – Igazi rangadó várt az elmúlt hét végén az MVFC Berettyóújfalu nõi élvonalbeli futsalcsapatára: a Ferencváros otthonában léptek pályára Pallai Gábor vezetõedzõ tanítványai, azaz a tabella negyedik és ötödik helyezett alakulata találkozott egymással.


Futsal – A bajnokság tizenkettedik fordulójában lép pályára e hét végén – egészen pontosan vasárnap este fél hétkor – az MVFC Berettyóújfalu elsõ osztályú nõi futsalcsapata.


Futsal - Szép gyõzelemmel kezdte a 2012-es esztendõt az MVFC Berettyóújfalu nõi futsalcsapata. A bihari lányok a Szegedi Boszorkányokat látták vendégül a hét végén a Pálfi István Rendezvénycsarnokban a bajnokság tizedik fordulójában, és simán, 5–0-ra diadalmaskodtak a vendégek felett.

Futsal - A Szegedi AK Boszorkányok ellen lép elõször pályára idén tétmeccsen a Mezei-Vill nõi csapata.

Nem jelent meg a Vesta2011-12-07 14:07:20

Futsal - Õszi utolsó bajnoki meccsét játszotta volna a Mezei-Vill nõi csapata december 3-án, szombaton a Vesta SE ellen.

Érvényesült a papírforma2011-11-28 13:23:57

Futsal - Szinte lemosták a pályáról a tolnaiak a Mezei-Vill nõi csapatát. 8–2-re gyõzte le a Tolna-Mözsi Pallai Gábor alakulatát a nõi futsal NB I-es bajnokságának nyolcadik körében.


Futsal - Elsõ élvonalbeli gyõzelmének örülhetett az MVFC Berettyóújfalu nõi futsalcsapata a hét végén; ráadásul idegenben szerezte meg a három pontot az együttes.

Futsal - Megnyerte a másodosztályú bajnokságot az MVFC Berettyóújfalu nõi együttese, mely újoncként indult õsszel az NB II-ben!


Futsal. Megnyerheti a másodosztályú bajnokságot az MVFC nõi futsalcsapata – újoncként – a hét végén: Berettyóújfaluban rendezik meg az utolsó fordulót a felsõágon.

Futsal - A bajnokság utolsó elõtti állomása következik az MVFC Berettyóújfalu NB II-es nõi csapata számára az elõttünk álló hét végén.

« 1. oldal »