2024. április 25. Csütörtök, Márk.
 
Fellélegezhetnek a kutyák és macskák Massachusettsben. Az amerikai államban ugyanis most lépett életbe az a törvény, amely megtiltja az ebek és cicák hangszálainak eltávolítását.
„Soha nem látott, pikáns kampánnyal” próbál szavazókat szerezni magának az Ausztrál Szex Párt a jövõ hónapban esedékes választásokig - közölték kedden a párt illetékesei.
Összesen tizenhét bulizót lõttek agyon vasárnap fegyveresek a Mexikó északi részén található Torreon városában - közölte a helyi rendõrség.
Az ugandai rendõrfõkapitány vasárnap bejelentette, hogy öngyilkos merénylõk hajtották végre az egy hete történt két robbantásos merényletet a labdarúgó-világbajnokság döntõje idején.

Szomszéddal aligha fog találkozni az a szerencsés tulajdonos, aki megveszi azt a vidéki ingatlant Walesben, mely hegyekkel, erdõkkel, és a Vyrnwy-tóval együtt több, mint 94 négyzetkilométeren terül el.

Vissza kellett fordulnia Rio de Janeiróba az Air France légitársaság egyik Párizsba tartó gépének, mert a mellékhelyiségek közül több is elromlott.
Robot tengeralattjárókkal sikerült rátenni az új zárófejet a sérült olajfúró kútra a Mexikói-öbölben, 1500 méter mélyen - jelentette be a BP kedden.
Nem jósol többé Paul2010-07-13 11:57:34
Egy 4 kilométer hosszúságú és 2-3 kilométer széles, azonosítatlan folt közelítette meg Odessza partjait az elmúlt napokban - adta hírül a RIA Novosztyi.

Piton bújt be a kocsiba2010-07-07 13:00:30
Texasnál jár az olajfolt2010-07-06 13:28:42
« Előző « 2. oldal »  ... 21 Következő »