2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 
Csütörtökön - helyi idõ szerint délelõtt 10-kor - hallgatja meg Washingtonban a Mexikói-öböl olajkatasztrófáját vizsgáló kongresszusi bizottság a British Petrol cég vezetõjét.
Festõi csontokra bukkantak2010-06-17 12:05:54
Meg fogja fizettetni a kormány a BP-vel a Mexikói-öböl olajkatasztrófájának kárát - közölte kedd esti, televíziós beszédében az amerikai elnök.
A dél-afrikai Fokváros hoteljeinek tulajdonosai úgy döntöttek, hogy 160 ezer gumióvszer szétosztásával veszik ki részüket abból a programból, ...
Mexikó kedden teljes körû vizsgálatot követelt egy 14 éves kisfiú halála ügyében, akit a gyanú szerint egy amerikai határõr lõtt le a két ország határánál.
Savval támadtak a bírákra2010-06-09 10:29:28
Egy kínai házaspár kénsavval öntött le hat bírót egy bírósági meghallgatáson, az ország déli részén - jelentette szerdán a kínai állami média.
Egy ember meghalt, nyolcan pedig megsebesültek, amikor felrobbant egy gázvezeték az Egyesült Államokban, Texas államban, helyi idõ szerint hétfõ késõ délután.
Rossz fõpróba a foci vébé elõestéjén. Eltiporták egymást a szurkolók egy felkészülési meccs elõtt vasárnap, miután kinyitották a kapukat. 16 ember megsérült.
Tõzsdei zuhanórepülés2010-06-07 11:48:20
New Yorkban két férfit tartóztattak le a rendõrök a John F. Kennedy nemzetközi repülõtéren. Az amerikai hatóságok vasárnapi közleménye szerint az elfogottakat azzal vádolják, ...
Tonnás kokainfogások2010-06-06 08:29:38
A britek a legrosszabbul öltözködõ európai turisták - derül ki egy utazási honlap felmérésébõl. A pénteken közölt eredmény szerint viszont nem õk olvassák a legtöbbet a céges levelezést pihenés közben.
Gratulált a német kancellár vasárnap az Eurovíziós Dalfesztivál német gyõztesének. Angela Merkel úgy fogalmazott, hogy „a fiatal Németország csodás példája Lena”, ...
Szlovák retorzió! Megszavazta a pozsonyi parlament az állampolgársági törvény módosítását. Eszerint, ha valaki kéri a magyar állampolgárságot, akkor elveszti a szlovákot.
A magyar állampolgársági törvény módosítását ellenzõ határozatot fogadott el a szlovák parlament. Ebben nyugtalanságának ad hangot amiatt, ...
« Előző « 4. oldal » 10  ... 21 Következő »