2024. április 24. Szerda, György.
 

„Szeretem, ha szeretnek, de nem mindenáron, tudatosan sosem törekedtem erre.”

Tele vannak tervekkel és teendõkkel olvasóink.

Derecske, Bihar virága2015-01-16 12:50:41

Bihar északi részén található Derecske életében mindig fontos szerepe volt a mezõgazdaságnak. Emellett az ipar és a különbözõ szolgáltatások is meghonosodtak idõvel. Az élet, a fejlõdés pillanatait örökíti meg képösszeállításunk.

Csütörtökön fejezõdik be „Egy tányérnyi törõdés” elnevezésû akciónk, melynek során meleg étellel, zsíros kenyérrel, forró teával kedveskedünk a rászorulóknak a Napló-székház mellett, a Csapó utcán, 11 és 15 óra között.

Legalább félezer gyermeket szeretnének megajándékozni.

Debrecen – A fa alatti csomagokban általában meglepetés rejlik, de mi másra gondoltunk.

Berettyóújfalu – Több ezer sorsot lefedhetnek az elsõ világháborút megjárt, bihari katonák naplói

Jó minõúségû ivóviz Körösszegapátiban
Körösszegapáti – Figyelemre méltó cikk jelent meg a Napló hasábjain, amikor közölte a megyében lévõ azon községek neveit, melynek ívó vize az elõírásoknál több arzént tartalmaz. A felsorolásban Körösszegapáti település neve is olvasható volt.

Haldoklik a nyomtatott sajtó. A megyei regionális lapot kiadó vállalat is ötezer eladott példányt vesztett egy negyedév alatt.

Futsal. Tavaszra beérik az a munka, amelyet nyáron kezdett meg a fiatal vezetõedzõ, Turzó József az MVFC Berettyóújfalu férficsapatánál – vélekedik Mezei József, az egyesület elnöke, aki bizakodva várja a következõ hónapokat, ugyanakkor úgy véli, gazdasági szempontból a 2012-es esztendõ még most véget érõ évnél is nehezebb lesz. A sportvezetõvel a Napló szerkesztõségében beszélgettünk.

ebrecen - A napokban lezártult a Napló rajzpályázata, melyen az alábbi helyezések születtek. A díjátadás július elsején (pénteken) 16 órakor a Napló szerkesztõség emeleti tárgyalójában lesz, melyre szeretettel várjuk a nyerteseket és kísérõiket.

« 1. oldal »