2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 


Túlórapénz, többletforrás, decentralizáció: ezt ajánlja a kormány a tanároknakTúlórapénz, többletforrás, decentralizáció: ezt ajánlja a kormány a tanároknak - © Fotó: 444.hu
Budapest, Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Megállapodás-tervezetet adott a pedagógusoknak az Emmi: ilyenek vannak benne, mint, hogy az elmaradt béreket azonnal ki kell fizetni, és át kell alakítani a Klik beszerzési folyamatait. Prókai Eszter cikke az Abcúgon.

Hat hónappal enyhítette, így jogerõsen két év fogházbüntetésre ítélte a másodfokon eljáró Nyíregyházi Törvényszék azt az orvost, akinek autójában életét vesztette a berettyóújfalui Gróf Tisza István Kórház két neurológusa – tájékoztatta a Naplót dr. Toma Attila szóvivõ. A közlekedési baleset szinte napra pontosan két éve történt.

Kukások vették észre az elgázolt, út mellett fekvõ férfit, õk értesítették a mentõket. Az 55 éves férfi sérülései olyan súlyosak voltak, hogy az életét a kórházban sem tudták megmenteni.

Sepregetsz, vagy annyi a segélynek - diplomás, képzett munkanélkülieket is takarításra fognak Nyíregyházán. Naponta százak tolonganak a helyi közfoglalkoztatási irodában, ahol lassú az ügyintézés, nincs levegõ, és tombolaszelvénnyel hívják be a jelentkezõket.

Teljes terjedelmében égett egy négyemeletes lakóépület negyedik emeleti lakása Nyíregyházán, a Petõfi utcában pénteken késõ este. A tûznek egy halálos áldozata van.

Árokba hajtott, majd egy villanyoszlopnak ütközött egy autó Nyíregyházán, a Westsik Vilmos utca és a Kincs köz keresztezõdésében. Az autó egyik utasa a helyszínen életét vesztette.

Úgy tûnik, egyelõre semmi sem állíthatja meg a magyarországi népességfogyást, ráadásul idén az elsõ két hónapban radikálisan megnõtt a halálozások száma. Nem vigasztalhat minket az sem, hogy az Európai unióban sem sokkal jobb helyzet. Ezzel egy idõben az országon belül nagyon komoly vándorlás zajlik. A legnagyobb nyertes Szeged, Gyõr és Nyíregyháza, míg a legtöbben az Alföld közepét hagyják el.

Hatvanmillió forint értékû egészségpénztári támogatást vett fel jogosulatlanul egy olyan Szabolcs megyei betegszállító vállalat, amely fõként Hajdú-Biharban és Békésben tevékenykedett.

Telt ház a szállodákban2015-04-07 10:22:21

Az utazási kedv magasabb mint tavaly, az átlagköltés viszont kevesebb.

Debreceni rendõr segített egy Nyíregyháza belterületén történt baleset sérültjeinek.

Négy kategóriában, március 14-éig várják a robotkészítõ csapatok jelentkezését az áprilisban Nyíregyházán megrendezendõ Magyar Ifjúsági Robot Kupára (MIRK).

Több mint 1,6 milliárd forint összegû csalással gyanúsította meg a rendõrség az egyik nyíregyházi kft. cégvezetõjét és adminisztrátorát - olvasható a rendõrségi honlapján.

Ideiglenes engedéllyel sugározhat három fõvárosi rádióadó a médiatanács e heti ülésén született döntés értelmében - közölte a Nemzeti Média- és Hírközlési hatóság pénteken az MTI-vel.

A cél, hogy a lehetõség szerint minél több információval, ismeretanyaggal szolgálják ki az ügyfeleket.

Az országos influenzajárvány miatt további egészségügyi intézményekben rendeltek el részleges vagy teljes látogatási tilalmat.

A Tesco több ezer dolgozóját, a vállalat nyitása óta, reprezentatív módon képviselõ Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete (KASZ) kedden aláírta a megállapodást a vállalat vezetõivel a csoportos létszámleépítésben érintett munkavállalókra vonatkozóan.

A pékek, a fuvarozók és a taxisok sem tudnak kevesebbet kérni ugyanazért.

Hat távhõszolgáltató és három hulladékkezelõ társaság után a szegedi, a celldömölki és a nyíregyházi távhõszolgáltató vállalatok ellenõrzését is lezárta az Állami Számvevõszék (ÁSZ), a jelentéseket szerdán hozták nyilvánosságra.

Különös kegyetlenséggel elkövetett emberölésben és kifosztásban találta bûnösnek a Debreceni Törvényszék azt a nyíregyházi férfit, aki 2012. október elsején kirívó brutalitással megölte volt barátnõjét a szabolcsi megyeszékhelyen. A bíróság emiatt K. László Zsoltot nem jogerõsen 20 év fegyházbüntetésre és 10 év közügyektõl eltiltásra ítélte - közölte a törvényszék szóvivõje hétfõn, az ítélethirdetést követõen az MTI-vel.

A legtöbb kéménytûz a lerakódott korom eltávolításával, a kémény rendszeres karbantartásával megelõzhetõ.

Aki nem bír el egy vadiúj rendszert, áttérhet vegyes tüzelésre.

Fontos, hogy a gyermek testileg, szellemileg és érzelmileg is készen álljon az iskolára.

Térképpel és információkkal segítik a tájékozódást a megyei matricákról.

Országszerte osztanak meleg ételt és egyéb adományt a segélyszervezetek a rászoruló embereknek a karácsonyi idõszakban.

« 1. oldal »  Következő »