2024. április 25. Csütörtök, Márk.
 

Ismét hajdúszoboszlói nyugdíjasoknak tartott elõadást a bûnmegelõzési tanácsadó.

Farsangoltak a nyugdíjasok2015-02-21 10:07:38

Kacagás, jókedv, vidám hangulat. Ez jellemezte a szép korúak farsangját Komádiban, a Szabadidõ Központban, ahol a Komádi Aranykor Városi Nyugdíjas klub tartotta hagyományos farsangi rendezvényét.

Nyugdíjasok remek napja2014-08-13 15:02:55

A rekkenõ hõség sem riasztotta el a nyugdíjas csoportokat, amelyek fiatalos lendülettel vettek részt a VII. Régiós Nyugdíjas Baráti és Kulturális Találkozón, aminek már hetedik alkalommal volt házigazdája a Komádi „Aranykor” Városi Nyugdíjas Klub.

Megkönnyíti az elkövetõk dolgát, hogy az idõs emberek könnyen kötnek ismeretséget.

Segítõ kezek az idõsek biztonságáért a neve annak a programnak, amelynek munkatársai a szociális törvény hatálya alá nem tartozó feladatokat végeznek az idõs emberek támogatására.

A jó hír: a korábban meghirdetetthez 54-hez képest 60 fürdõben vehetik igénybe a nyugdíjasok az az Erzsébet-program fürdõjegy programját.

Néhány hónappal ezelõtt biztossá vált, lesz egyéni nyugdíjszámla, viszont elsõ körben csak a 2012-õt követõ egyéni nyugdíjjárulék-befizetések lesznek feltüntetve. A kormány részben EU-s támogatásból 1,3 milliárd forintos forrást szán az egyéni számlás rendszer kialakítására.
Mûsor Idõsek Napjára2012-10-27 10:14:11

PocsajPocsaj – Október 26-án, pénteken emlékeztek meg az idõsekrõl Pocsajban az Idõsek Napja alkalmából.

Nõnapoztak a nyugdíjasok2012-03-09 15:36:17

A Nemzetközi Nõnap elõestéjén a Berettyó-parti Nyugdíjas Egyesület tavaszváró mûsorral adózott hölgytagjainak a Nadányi Zoltán Mûvelõdési Központ színháztermében.

Budapest, 2011. november 22., kedd (MTI) – A kormány 2012-re garantálja a nyugdíjak értékállóságát, továbbá azt is, hogy a gáz, a villany, a távfûtés, a víz és a csatorna díja nem nõhet nagyobb mértékben, mint a nyugdíjak – hangsúlyozza Orbán Viktor miniszterelnök a nyugdíjasoknak írt levelében, amelyet keddtõl kézbesítenek a címzetteknek.

Megmarad az öregségi nyugdíjasok, a diákok és a 6 éven aluli gyerekek utazási kedvezménye is - idézte a Magyar Nemzet szombati számában Völner Pál, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium infrastruktúráért felelõs államtitkára Hír Televíziónak adott nyilatkozatát.

Farsangi bált rendezett a Furtai Nyugdíjas Klub február 23-án, melyre  a Zsákai Alapszolgáltatási Központ nyugdíjas tagjait és vezetõit, valamint a darvasi Daru Nyugdíjas Klubot is meghívták.
« 1. oldal »