2024. április 25. Csütörtök, Márk.
 

Lapíts és Szakíts címmel környezetvédelmi videopályázatot hirdet általános- és középiskolás gyerekek részére az Italos Karton Környezetvédelmi Egyesülés (IKSZ). A felhívás célja, hogy ráirányítsa a figyelmet az italos kartondobozok helyes gyûjtésére.

A tanúsított minõség iránti elkötelezettség elismerésére meghirdették az idei, 18. Magyar Termék Nagydíj nyilvános pályázatot - jelentette be Kiss Károlyné, a Magyar Termék Nagydíj Pályázati Iroda ügyvezetõ igazgatója pénteken, sajtótájékoztatón, Budapesten.

A tízmilliárd forintos keretösszegû Otthon melege energiahatékonysági programra az eredeti márciusi idõpont helyett április 30-ától pályázhatnak a 5-60 lakásos társasházak - közölte az MTI-vel a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) sajtóosztálya hétfõn.

Pénteken megjelenik a tévéfilmek készítését támogató Fehér György-, és az animációs sorozatok készítõinek szóló Dargay Attila-pályázat felhívása - közölte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság csütörtökön az MTI-vel. Emellett a médiatanács az idei Kecskeméti Animációs Filmfesztivál, valamint helyi és körzeti rádiók hírmûsorainak és magazinmûsorainak támogatásáról döntött.

Megújuló forrásból származó villamos energia tárolására hirdet innovációs versenyt a BASF német vegyipari cég, a nyertes pályázók díja fejenként 100 ezer euró és közös kutatási projekt lehetõsége a vállalattal - közölte a BASF Hungária Kft. az MTI-vel.

Az önkormányzatok összesen 2,5 milliárd forintra pályázhatnak óvodai férõhelyek bõvítésére és csoportszobák létesítésére - jelentette be Czunyiné Bertalan Judit csütörtökön a fõvárosban.

Összesen 2,5 milliárd forint értékben hirdet pályázatot hirdet a települési önkormányzatok (illetve társulásaik) által fenntartott óvodák kapacitásbõvítésére a nemzetgazdasági miniszter - közölte a minisztérium a kormany.hu portálon szerdán.

Még több idõ jut a nyílászárócserére, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) a támogatott projektek zavartalan, problémamentes megvalósítása és az elszámolás határidõn belüli benyújtása érdekében módosítja, meghosszabbítja a beruházások befejezésének és a pénzügyi elszámolás határidejét.

Háromdimenziós nyomtatási technológiával készülõ mûalkotásokra hirdetett pályázatot a Design Terminál What-to-print-in-3D címmel; a leadási határidõ március 30.

Ideiglenes engedéllyel sugározhat három fõvárosi rádióadó a médiatanács e heti ülésén született döntés értelmében - közölte a Nemzeti Média- és Hírközlési hatóság pénteken az MTI-vel.

Megjelent a késedelemben lévõ uniós támogatású állami, illetve önkormányzati fejlesztések listája pályázati honlapon.

A kis- és közepes vállalkozások (kkv) versenyképességét javító, összesen 1 milliárd forint értékû informatikai pályázatokat hirdettek meg.

A gyerekek tudatosságának növelése a célja annak a 100 millió forintos közlekedésbiztonsági pályázatnak, amelyet a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) a Klebelsberg Intézményfenntartó Központtal (Klik) és a Közlekedéstudományi Intézettel (KTI) együttmûködésben hirdetett meg általános iskolák számára.

A hétvégén 15 812 pályázó kaphatta meg az Otthon Melege Program keretében meghirdetett háztartási nagygépek energiamegtakarítást eredményezõ cseréjére vonatkozó támogatói okiratot - közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) az MTI-vel kedden.

A forrás kimerülése miatt február 2-ától határozatlan idõre felfüggesztik a háztartási nagygép-csere pályázatokat, a jelentkezéseket február 3-án 16 óráig még be lehet adni - közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) hétfõn.

Több mint nyolcszoros a túligénylés a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP) január 30-án zárult két pályázatán - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) hétfõn az MTI-vel.

Továbbra is jelentõs igény van a kerékpárutak építésére megyénkben.

Leszállították a fiatal gazdálkodók számára kiírt pályázatok ponthatárát.

Konferenciával zárta közös pályázatát Berettyóújfaluban a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság és az AVP Hungary Közhasznú Egyesület.

Mintegy nyolcszázzal több fiatal gazda részesül induló támogatásban a számukra idén negyedik alkalommal kiírt pályázaton, mivel ponthatárt 90-re csökkentették a korábbi 103 pontról, tekintettel a nagy érdeklõdésre - közölte a Miniszterelnökség a kormányzati hírportálon.

A szakemberek szerint a tízmilliárd forintos támogatási keret kevés lesz.

E hét péntekig lehet pályázni a fogyatékos hallgatók ösztöndíjprogramjára - közölte a Miniszterelnökség a kormány honlapján.

Január elsejétõl biztosíték nyújtása nélkül juthat uniós támogatáshoz az a kedvezményezett, aki rendelkezik legalább egy lezárt, teljes üzleti évvel és nincs köztartozása - olvasható a Magyar Közlönyben.

A Safer Internet Program (SIP) magyarországi konzorciuma versenyt hirdet hazai középiskolások és felsõoktatásban tanulók számára rövidfilm, animáció vagy riport készítésére.

A képzés még nem munka…2014-11-21 08:58:50

Száz hajléktalan emberbõl a legalkalmasabb 23-at választották ki, s még így sem garantált a siker.

« Előző « 2. oldal »  Következő »