2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 

Szerdán hirdetik ki a felsõoktatási pótfelvételi eljárás ponthatárait. Idén 8200-an jelentkeztek, a legtöbben jogi, gazdasági és mûszaki képzésekre akarnak bejutni.

Augusztus 10-ig és kizárólag elektronikus úton nyújthatnak be pótfelvételi kérelmet azok a diákok, akik "rendes" felvételivel nem jutottak be egyetemre vagy fõiskolára. Szinte csak tandíjas képzésre lehet jelentkezni.

Kihirdették a pótfelvételi ponthatárait: a Debreceni Egyetemen 710 jelentkezõbõl 551-en kezdhetik meg tanulmányaikat szeptembertõl.

Augusztus 28-án hirdetik ki a felsõoktatási pótfelvételi eljárás ponthatárait a www.felvi.hu oldalon. Ekkor dõl el, hogy a több mint 9500 pótfelvételizõ közül kik kezdhetik meg tanulmányaikat szeptemberben.

Augusztus 28-án, csütörtökön hirdetik ki a felsõoktatási pótfelvételi eljárás ponthatárait a www.felvi.hu oldalon. Ekkor dõl el, hogy a több mint 9500 pótfelvételizõ közül kik kezdhetik meg tanulmányaikat szeptemberben.

Kedden lejár a felsõoktatási pótfelvételi jelentkezési határideje.

Illusztráció - Nyilvánosságra hozzák a pótfelvételi ponthatárokat
Budapest, 2013. augusztus 29., csütörtök (MTI) – Ma hirdetik ki a felsõoktatási pótfelvételi eljárás ponthatárait a www.felvi.hu-n. Ekkor dõl el, hogy a 8131 pótfelvételizõ közül kik kezdhetik meg tanulmányaikat szeptemberben.

Budapest, 2012. augusztus 29., szerda (MTI) – Nyilvánosságra hozták az idei felsõoktatási pótfelvételik ponthatárait szerda délután a www.felvi.hu oldalon, ezzel több mint kilencezer jelentkezõ tudta meg, bekerült-e valamelyik felsõoktatási intézménybe.

Szerdán este várhatóan nyolc óra után hozzák nyilvánosságra az idei felsõoktatási pótfelvételi ponthatárait; a mostani eljárásban több mint kilencezren adtak be kérelmet, a legfiatalabb jelentkezõ 1996-ban született, a legidõsebb idén lett 67 éves.


Budapest, 2012. augusztus 7., kedd (MTI) – Péntekig lehet jelentkezni egyetemi, fõiskolai pótfelvételire, amelyen a szeptemberben induló képzésekre azok juthatnak be, akiket egyetlen megjelölt képzésre sem vettek fel a július 24-én zárult általános eljárásban, vagy nem is jelentkeztek. A pótfelvételin csak egy helyre lehet kérelmet beadni, a meghirdetett képzések pedig kizárólag önköltséges formában indulnak.

« 1. oldal »