2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 

Sajtótájékoztatón mutatkoztak be vasárnap a Jobbik hajdúszoboszlói jelöltjei. Az önkormányzati testületek létszámának csökkentése következtében a megszokott 10 helyett, 8 egyéni körzet lesz

Nem indul Szeifert Ferenc2010-08-10 09:57:04

Nem indul az õszi választáson Berettyóújfalu jelenlegi polgármestere, Szeifert Ferenc.

Olvasónk által korábban feltöltött "Új Polgármester jelölt Berettyóújfaluban?" címû cikkre megérkezett az érintett válasza, melyet alább közlünk.

Újabb név jelent meg a polgármesteri székért indulók között Berettyóújfaluban.

Sóvám napok Réven2010-06-09 08:51:30

A Magyarország-Románia Határon átnyúló Együttmûködési Program keretében a következõ közös rendezvényt a Bihor megyei Réven tartották.

Érdekes jelenségre hívta fel a figyelmet Bakó István derecskei polgármester; a városvezetõ azt írja, hogy sokan ajánlják fel jó áron az egyébként eladhatatlan ingatlanjukat eladásra az önkormányzatnak.

Jelentõs értékre elkövetett sikkasztás gyanúja miatt hallgatott ki szerdán a rendõrség egy monoki férfit Miskolcon. Az RTL Híradó úgy tudja, Szepessy Zsolt monoki polgármesterrõl, az Összefogás Párt vezetõjérõl van szó.
Tolvajt ért tetten a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Boldva polgármestere. Mivel az elöljáró a faluban mindenkit ismer - így az elkövetõt is - könnyen útba tudta igazítani a rendõröket.

A pénteken elmaradt bál miatt a civilek a polgármestert okolták, akit akkor még nem tudtunk megszólaltatni, de másnapra kiadott egy közleményt. Olvassa el, hogyan értékeli a polgármester a történteket!

« Előző « 2. oldal »