2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 

Szerdán hirdetik ki a felsõoktatási pótfelvételi eljárás ponthatárait. Idén 8200-an jelentkeztek, a legtöbben jogi, gazdasági és mûszaki képzésekre akarnak bejutni.

Augusztus 10-ig és kizárólag elektronikus úton nyújthatnak be pótfelvételi kérelmet azok a diákok, akik "rendes" felvételivel nem jutottak be egyetemre vagy fõiskolára. Szinte csak tandíjas képzésre lehet jelentkezni.

A legidõsebb felvételizõ 61 éves volt a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Fõiskolán, õ egyike az intézménybe jelentkezõ 5518 hazai és külföldi diáknak. A legkedveltebb szak már nem a kommunikáció, hanem a turizmus.

Ma hozzák nyilvánosságra a felsõoktatási keresztféléves ponthatárokat a www.felvi.hu oldalon.

Várhatóan csütörtökön határozzák meg az idei keresztféléves felvételi pontszámait, amelyeket a www.felvi.hu oldalon hoznak nyilvánosságra.

Augusztus 28-án, csütörtökön hirdetik ki a felsõoktatási pótfelvételi eljárás ponthatárait a www.felvi.hu oldalon. Ekkor dõl el, hogy a több mint 9500 pótfelvételizõ közül kik kezdhetik meg tanulmányaikat szeptemberben.

Jövõ csütörtökön hozzák nyilvánosságra az idei felsõoktatási felvételi ponthatárokat. A fõvárosban ismét megrendezik a Pont Ott Partit, amelynek ezúttal a Semmelweis Egyetem lesz a házigazdája.

Várhatóan csütörtökön hirdetik ki a februárban induló felsõoktatási képzések felvételi ponthatárait, amelyek elsõként a www.felvi.hu oldalon lesznek elérhetõk – közölte az Oktatási Hivatal és az Educatio kft. kedden az MTI-vel.

Illusztráció - Nyilvánosságra hozzák a pótfelvételi ponthatárokat
Budapest, 2013. augusztus 29., csütörtök (MTI) – Ma hirdetik ki a felsõoktatási pótfelvételi eljárás ponthatárait a www.felvi.hu-n. Ekkor dõl el, hogy a 8131 pótfelvételizõ közül kik kezdhetik meg tanulmányaikat szeptemberben.
Egekbe szökõ ponthatár?2009-12-07 10:54:38
Pontok és kérdõjelek 2009-07-15 22:00:32

Alig néhány nap, és meghúzzák a fõiskolák, egyetemek idei, bûvös ponthatárait. Izgul a fél ország: a diák, hogy eleget tanult-e, egyáltalán érdemes volt-e kétszintût tenni, és mikor jön már az az értesítõ sms, hogy felvettek?

« 1. oldal »