2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 
Pocsaji falunap kilencedszer2011-07-26 15:29:46

 


Pocsaj - Kilencedik alkalommal fogja megrendezni Pocsaj a falunapot augusztus 6-án.

 


Újabb zenei csemegének lehettek szem- és fültanúi azok, akik kilátogattak június 10-én este 7 órakor Berettyóújfalu fõterére. A Nova Villa Zenés Esti Korzó rendezvénysorozat keretein belül ezalkalommal a Latin Combo Cubano zenekar mutatkozott be.

Néhány hónappal ezelõtt honlapunkon és városunk weboldalán is szavazhattak a látogatók, kit látnának legszívesebben a Város Napja rendezvénysorozat záróestéjén a frissen felavatott fõtér színpadán. Talán sokak számára nem meglepõ, az X-Faktor elõadói messze megelõztek mindenkit a megszerzett szavazatok tekintetében.

A Bihari Népmûvészeti Egyesület negyedik országos szûr-, szûrrátét-készítés, szûcshímzés és nemez pályázatának rendezvényével nyitották meg a Berettyóújfalu városnapi programsorozatot pénteken.

Ha eljön az október vége, akkor mindenki tudja Csökmõn, hogy a Gondozási Központ megrendezi a sok programot tartalmazó egészségügyi hetet.

Mindenki találhatott kedvére való szórakozási lehetõséget Zsákán szeptember 4-én a IV. Térségi hagyományõrzõ mesterségek ünnepén.

Nézze meg milyen programokra számíthat Hajdú-Bihar településein szeptemberben!


Többen voltak a XX. Sárkány-napon, mint Csökmõ lakossága. A több mint kétezer ember között elszármazottak és más településekrõl érkezõk is szép számmal akadtak augusztus 21-én.

Nézze meg milyen programok várják Hajdúszoboszlón agusztus 20-án!

Remek vasárnapot kezdett Komádiban a Körösmenti Nemzetközi Lovasfesztivál összes résztvevõje és szervezõje.

Kegyes volt az ég ahhoz az óriási tömeghez, ami Komádiban gyûlt össze a hétvégén a Körösmenti Nemzetközi Lovas Fesztiválon.

A program pénteken délután indult megnyitóval lovas parádéval, elõadókkal, vidámparkkal, vásári kirakodással és hatalmas tömeggel.

A Magyar Kultúra Napját ünneplik Biharkeresztesen január 22-én.

A Bihari Szabadmûvelési és Népfõiskolai Egyesület, valamint a biharkeresztesi Városi Mûvelõdési Ház és Könyvtár

2009. október 14-én szerdán 10 órakor tartja az Építõ Közösségek - közmûvelõdési intézmények az egész életen át tartó tanulásért címû projekt Nyitó Konferenciáját, melyre meghívták a közmûvelõdési intézmények és civilszervezetek képviselõit.

 

 

 

Élettel telt meg a zsákai Rhédey Kastély szeptember 5-én. A bihari falucskában a III. Térségi Hagyományõrzõ mesterségek ünnepét tartották meg ezen a napon.

Augusztus 20-án, a Virágkarnevál után, 13:00 órakor egyedülálló autós-motoros rendezvény veszi kezdetét Debrecenben, a Fõnix Csarnokban és annak lekerített parkolójában több mint 12.000 nm-en.
Augusztus 20. Biharkeresztes2009-08-10 16:09:41

Szent István Napi Rendezvény

Biharkeresztes

Augusztus 20. (csütörtök)

Sportcsarnok mögötti tér

Elstartolt a Balaton Sound2009-07-10 15:11:53
Programok a nyári szünetre2009-07-07 15:10:17

Évek óta remek programokat kínál a gyerekeknek a nyári szünetre a csökmõi Faluház, Könyvtár és Alapfokú Mûvészeti Iskola. Az idén úszótanfolyamra, napközistáborba és zenei táborba jelentkezhettek az érdeklõdõk.

Debrecen – Kiállítás, szakmai konferencia, valamint vásár és bemutató várja az érdeklõdõket a hét végén a nemzetközi fazekasfesziválon, amelyet immár hatodszor rendeznek meg a cívisvárosban.

Változatos, izgalmas programokkal kecsegtet a III. Református Mûvészeti Fesztivál, ami május 10-tõl 17-ig lesz Biharkeresztesen.

  Változatos és sokakat érdeklõ programokra használta fel azt a négyszázezer forintot a Nagycsaládosok Újirázi Egyesülete, amit az Észak-alföldi Regionális Iroda által kiírt pályázaton nyertek.

« Előző « 3. oldal »  Következő »