2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 

A júliusi rádióhallgatottsági mérés szerint az emberek kétötöde egyetlen rádióadóhoz hûséges. A hallgatottság a nyárral sem csökken, az élen a helyzet változatlan – derül ki a TNS-Hoffmann-Mediameter konzorcium 2015. május-júliusi idõszakra vonatkozó kutatási eredményeibõl.

Idén öt-tíz százalékkal bõvülhet a helyi rádiók reklámbevétele érdek-képviseleti szervezetük elnöke szerint.

Pénteken megjelenik a tévéfilmek készítését támogató Fehér György-, és az animációs sorozatok készítõinek szóló Dargay Attila-pályázat felhívása - közölte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság csütörtökön az MTI-vel. Emellett a médiatanács az idei Kecskeméti Animációs Filmfesztivál, valamint helyi és körzeti rádiók hírmûsorainak és magazinmûsorainak támogatásáról döntött.

Ideiglenes engedéllyel sugározhat három fõvárosi rádióadó a médiatanács e heti ülésén született döntés értelmében - közölte a Nemzeti Média- és Hírközlési hatóság pénteken az MTI-vel.

"Jogában áll hallgatni. Minket" - így hangzik a Rács FM szlogenje. A börtönrádió a Váci Fegyház és Börtönben indul októbertõl - írja keddi cikkében a Népszava.

Másfél hete hirtelen elhallgatott a kisvárdai Vár FM, a rádiót lekapcsolták az elektromos hálózatról. A stúdió a város csõdbe ment távhõ-szolgáltatójának székházában bérel helyiséget, és egyik mûsorában épp azt firtatta, hogy hogyan halmozhatott fel az önkormányzati cég egy 750 milliós adóssághegyet. A fideszes városvezetés fél évvel a rezsicsökkentés elõtt hagyta tönkre menni a céget, és újat alapított helyette.

 

Elindult a Class és a Neo2009-11-19 09:33:49

Megkezdte adását a két új, országosan fogható kereskedelmi rádió, a Class FM és a Neo FM. A két rádió frekvenciáján eddig mûsort sugárzó Danubiuson és Slágeren bulihangulatban telt az utolsó rádiós adásnap, szerkesztõségi legendákat meséltek, és azt ígérték hallgatóiknak, hogy folytatják.

« 1. oldal »