2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 

A hajdúszoboszlói rendõrök is futottak a „Toborzó Országfutás 2016” elnevezésû rendezvény debreceni szakaszában.

A kormány megbecsüli és nagyra értékeli a rendõrök és a tûzoltók munkáját, és a jövõben is azon fog dolgozni, hogy mindkét szervezetnek a rendelkezésére álljon minden feltétel nemcsak a napi munka végzéséhez, de a szakma rangjának emeléséhez is – mondta a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára a rendõrség és a tûzoltóság napja alkalmából tartott minisztériumi ünnepségen csütörtökön Budapesten.

A hajdúszoboszlói rendõrök segítettek egy 78 éves nõnek, aki lakásában elesett és ezért orvosi ellátásra szorult.

40 zsák mûtrágya2015-03-16 19:12:02

A hosszúpályi rendõrök bíróság elé állítási javaslattal fejezték a nyomozást azzal a két 57 éves férfival szemben, akik a gyanú szerint a rájuk bízott mûtrágya egy részét eladták.

A rendõrök bíróság elé állítási javaslattal fejezték be a nyomozást azzal a két férfival szemben, akik elloptak két hûtõt egy balmazújvárosi családi ház garázsából.

A debreceni rendõrök elfogtak egy 46 éves férfit, akivel szemben elfogatóparancs volt érvényben.

Áruk között lapultak2015-02-05 11:02:19

Két illegális migránst fogtak el a rendõrök Berettyóújfaluban.

Az elõállított személyek egy része nem volt ismeretlen a rendõrség elõtt.

Nincs egyértelmû jogi helyzet az intézkedõ rendõrök sajtófotózása ügyében - mondta Simonné Gombos Katalin, a Kúria polgári kollégiumának szóvivõje a legfelsõbb bírói fórum hétfõi jogegységi ülését követõ sajtótájékoztatón, Budapesten.

Három személyt tetten értek, huszonkettõt elõállítottak a rendõrök megyénkben az elmúlt huszonnégy órában. Az egyenruhásoknak összesen három közúti közlekedési baleset helyszínén kellett intézkedniük, amelyek közül egy súlyos, kettõ könnyû sérüléssel végzõdött.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén a rendõrök az elmúlt 24 órában 3 személyt fogtak el, akiket bûncselekmény elkövetésén értek tetten. Az egyenruhások 22 fõt állítottak elõ, közülük 15 személyt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

Négy afgán férfit akart Nyugat-Európába csempészni Debrecenbõl egy hajdúsámsoni férfi. Az embercsempészt a zalai rendõrök Letenyénél, szerb megbízóját a hajdú-bihari rendõrök Debrecenben fogták el – közölte a hajdú-bihari rendõr-fõkapitányság sajtóreferense hétfõn az MTI-vel.

A rendõrök és polgárõrök közösen végeztek közúti ellenõrzéseket Berettyóújfaluban.

Az elmúlt tanév során összesen 16 közlekedési balesetet okoztak 6-18 év közöttiek.

Egy kisgyermek és egy idõs bácsi életét mentették meg a Készenléti Rendõrség munkatársai Budapesten.

Berettyóújfalu – Másfél óra alatt megtalálták a rendõrök azt az autista kisfiút, aki kedden délelõtt tûnt el Berettyóújfaluban – közölte Vadász István alezredes, a berettyóújfalui rendõrkapitányság helyettes vezetõje, közrendvédelmi osztályvezetõ.


Labdarúgás. Az olaszországi Cesenában rendezték meg a rendõrök kispályás labdarúgó Európa-bajnokságát, ahol a magyarországi eredmények alapján a debreceni IPA Police Columbo is képviselhette hazánkat. A hajdúsági rendõrcsapat 1997-ben egyszer már diadalmaskodott a kontinenstornán.

Egy hevesi roma férfi azt állította, egyenruhások bántalmazták.

« 1. oldal »  Következő »