2024. április 23. Kedd, Béla.
 

Immár harmadik alkalommal magyarul is jól beszélõ román rendõrök látnak el szolgálatot a város és a gyógyfürdõ területén, hogy a Hajdúszoboszlói Rendõrkapitányság munkatársaival közösen szavatolják a nyári idegenforgalmi szezonban legnagyobb számban idelátogató román polgárok biztonságát.

Elfogták Budapesten azt a férfit, akit egy biharkeresztesi idõs asszony meggyilkolásával gyanúsít a rendõrség - értesült a Független Hírügynökség pénteken.

Traffipax a megyében2010-07-20 09:07:01

Szeretné tudni mikor és hol számíthat sebességmérésre Hajdú-Bihar megyében? Olvasson tovább, vezessen elõvigyázatosan.

Tovább folytatják az éjszakai portyázásokat a berettyóújfalui rendõrök, teszik ezt gyalogosan, autóval és kerékpáron is.

Füstszagra ébredtek a napokban egy derecskei családi ház lakói; mint kiderült, tolvaj járt a házukban.

Felfüggesztették szolgálati beosztásából azt a berhidai körzeti megbízottat, akit egy férfi azzal vádolt, hogy kivitte az erdõbe és megverte viráglopásért.

Pandúrból rabló. Csaknem 3 millió forintot zsákmányolt az a 42 éves nyugdíjas rendõr alezredes, aki még kedden délelõtt rabolta ki egy játékpisztollyal a jakabszállási takarékszövetkezetet.
A kétségbeesett családtagok dühödten támadtak a rendõrökre annál a kínai bányánál, ahol több mint 150 vájár rekedt a mélyben, miután víz tört a tárnákba. A hozzátartozók úgy vélik, túl lassú a mentés.
A Budapesti Nyomozó Ügyészség õrizetbe vett négy rendõrt, mert a gyanú szerint napi rendszerességgel fogadtak el építési-szállítási cégektõl 10-15 ezer forintot, hogy ne intézkedjenek velük szemben.
A hatalmas köd miatt több baleset történt a 451-es fõúton Kiskunfélegyháza és Csongrád között. Egy tûzoltóautó és egy busz hajtott az árokba, egy rendõrt pedig elgázolt egy kamion a hajnali balest után.

Illatszerüzletbõl lopott egy rendõr a Hajdú-Bihar megyei Hajdúszoboszlón. Az eset még január 12-én történt. A rendõr nem volt szolgálatban.

Szabálysértést követett el a lányom és barátnõje. Persze úgy, hogy nem tudtak róla. De egy ambiciózus rendõrnek köszönhetõen most már egy életre megtanulták, hogy a kerékpáron csak tizenkét év alatti személyt lehet szállítani.

Akcióban a rendõrség ma délután. Figyelik az elsõbbségadást, átvizsgálják a csomagteret, az utasokat...Mit még? Olvassa el!

« Előző « 2. oldal »