2024. április 19. Péntek, Emma.
 

A rendõrség közúti szolgálati gépjármûveire kötelezõ lesz téli gumiabroncsot felszerelni, ennek hiányában az õszi technikai jármûszemlén csak “nem alkalmas” minõsítést kaphatnak az autók az országos rendõrfõkapitány utasítása értelmében, amely a pénteki Hivatalos Értesítõben jelent meg.

Az elsõ tender 750 rendõrségi ügyintézõi és járõr használatra kialakított gépkocsi beszerzésére szól, a másikban 475, többségében megkülönböztetõ jelzéssel ellátott gépkocsi beszerzése szerepel. A becsült ellenértéket nem közli a felhívás.

Szerdától már bankkártyával is ki lehet fizetni a helyszíni bírságokat, ha megbüntet a rendõr. Három hónapos próbaidõre Csongrád és Békés megyében 15-15 rendõrautóba, rendõrkapitányságra ...
Rendõrökkel a hátsó ülésen próbált ellopni egy kisbuszt egy férfi kedden délután Pesten, a Népszínház utcában. Járt a motor, amikor beugrott a rendõrautóba,...

Összeütközött egy rendõrautó két autóval csütörtök este a Szent Anna-Sumen utcai keresztezõdésben. A balesetben öten sérültek meg.

« 1. oldal »