2024. április 19. Péntek, Emma.
 
Rendõrökkel a hátsó ülésen próbált ellopni egy kisbuszt egy férfi kedden délután Pesten, a Népszínház utcában. Járt a motor, amikor beugrott a rendõrautóba,...
Különleges játékbarlangra csapott le a rendõrség Cipruson: 42 nénit tartóz- tattak le, a pénzben pókerezõ hölgyek között akadt 95 esztendõs is.

Ismét megpróbálták kirabolni a mikepércsi Hajdú Takarékszövetkezetet! A hétfõ délelõtti támadás tettesét azonban sikerült elfogni.

Várták a hatóságok a szabályos vagy szabálytalan autósokat, akiknek ellenõrizték papírjait, de adott esetben a szondát is megfújatták velük. Nem hiába. Tudjon meg többet!

A repülõgépet terroristák kerítették hatalmukba. A Magyar Honvédség légierejének vadászgépe, miután az utasszállítógép követte utasításait a Debreceni Nemzetközi Repülõtéren földre kényszerítette azt.

Kamionnyi cigifogás2009-09-07 14:25:59
A Vám-és Pénzügyõrség munkatársai ma hajnalban Ártándon kockázatelemzési módszerrel választottak ki egy lengyel kamiont, amely Romániából Lengyelországba szállított porcelán termékeket a fuvarokmányok tanúsága szerint.

Egy hangoskodó, 50 fõs csoporthoz hívták a rendõröket.

Ki okozta a balesetet?2009-09-02 16:51:48

A romák elleni támadásokkal gyanúsítottak már a következõ támadásokat tervezték, ezért csapott le rájuk a rendõrség.

Tilos ütést mérni a halántékra, a torokra, a vesékre, illetve a nemi szervekre - a többi közt ezzel egészítené ki a rendõrség szolgálati szabályzatát egy most készülõ igazságügyi és rendészeti miniszteri rendelet.

A romák ellen elkövetett gyilkos bûncselekmények ügyében indult nyomozás kapcsán több személyt vettek õrizetbe Borsod - Abaúj - Zemplén megye településein.

« Előző « 2. oldal »  Következő »