2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 

A debreceni rendõrök egyeztetésre hívták a társszerveket a tanyákon élõk biztonsága érdekében.

Az elmúlt 24 órában a hajdú-bihari rendõrök 1 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amely könnyû sérüléssel végzõdött.

Egy zsákai férfit fogtak el a helyi rendõrök, aki a megalapozott gyanú szerint egy táskát akart eltulajdonítani egy távolsági busz csomagtartójából.

A rendelkezésre álló adatok szerint Debrecenben, a Kassai úton 2015. március 26-án 4 óra 5 perc körül egy kamion haladt a belváros felõl Apafa irányába, amikor a köztemetõ elõtti útszakaszon eddig tisztázatlan körülmények között elütött egy gyalogosan közlekedõ 22 éves biharkeresztesi férfit.

Minek akkor biztonsági öv?2015-03-28 09:24:54

A TISPOL Operational Group (Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózatának Mûveleti Csoportja) idei ellenõrzési terve alapján szervezett európai kampányához kapcsolódó Hajdú-Bihar megyei akcióban ezúttal a biztonsági öv, a gyermekbiztonsági rendszerek és a bukósisak használatát ellenõrizték kiemelten a rendõrök március 9–11. között.

Csütörtöktõl élesben mûködik a Véda közúti intelligens kamerahálózat elsõ 160 egysége, a sebességtúllépésekért már büntetést szabnak ki.

Lehet, hogy sorozatgyilkos végzett a 4-es fõút mellett több örömlánnyal, de az sem zárható ki, hogy egymástól független tettesek követték el a prostituáltak sérelmére az emberöléseket. A rendõrség a lakosság segítségét kéri.

A püspökladányi rendõrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást egy asszony ellen, aki a megalapozott gyanú szerint háztartási cikkeket lopott Sárrétudvariban.

Az elmúlt 24 órában a hajdú-bihari rendõrök 3 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek közül 1 súlyos, 2 könnyû sérüléssel végzõdött.

A rendõrök egy nap alatt két körözött férfit fogtak el Hajdú-Bihar megyében.

Egy fazék töltött káposztát dobott a hangos veszekedés közben édesanyjára egy 42 éves biharnagybajomi férfi hétfõn.

A 64 éves férfi az egyik debreceni egészségügyi intézménybõl ismeretlen helyre távozott. A rendõrség a lakosság segítségét kéri.

Nem fizette ki a hajvágást2015-03-22 11:40:24

A debreceni rendõrök a fodrásznál fogták el a körözött férfit.

Õrizetbe vették a miskolci rendõrök azt a nõt, aki Kabáról utazott el a borsodi megyeszékhelyre, hogy a közelgõ ünnepekre lopjon.

A Készenléti Rendõrség járõrei Püspökladány közelében, a 4-es számú fõúton fogták el a debreceni férfit.

Egy 42 éves férfi megszegte a megelõzõ távoltartás szabályait, ezért a biharnagybajomi rendõrök szabálysértési õrizetbe vették.

A hajdúnánási rendõrök vették észre azt az idõs bácsit, aki összegörnyedve, tanácstalanul ült a földön.

A motorozás veszélyei2015-03-18 19:00:45

A hajdú-bihari rendõrök baleset-megelõzési tanácsai motorosoknak.

A rendõrök 41 alkalommal állapították meg a passzív biztonsági eszközök használatának elmulasztását.

A rendõrök bíróság elé állítási javaslattal fejezték be a nyomozást azzal a 27 éves férfival szemben, aki a gyanú szerint Létavértesen, az egyik templom kerékpártárolójából ellopott egy biciklit.

A biharkeresztesi rendõröket egy Ártánd közelében lévõ bányató biztonsági õrei 2015. március 15-én 13 óra 30 perc körüli idõben értesítették arról, hogy a tavon néhány férfi csónakban engedély nélkül horgászik.

A rendõrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást azzal az öt gyanúsítottal szemben, akik Hajdúhadházon rátámadtak négy helyi lakosra.

Egy nap alatt három körözött férfit fogtak el a rendõrök Hajdú-Bihar megyében.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset nem jutott a rendõrség tudomására.

40 zsák mûtrágya2015-03-16 19:12:02

A hosszúpályi rendõrök bíróság elé állítási javaslattal fejezték a nyomozást azzal a két 57 éves férfival szemben, akik a gyanú szerint a rájuk bízott mûtrágya egy részét eladták.

« Előző « 5. oldal » 10 11  ... 25 Következő »