2024. április 19. Péntek, Emma.
 

Három garázda fiatal közül kettõt a – megyénk közrendjének, közbiztonságának megerõsítésére vezényelt – készenléti rendõrök, egyet a debreceni járõrök fogtak el.

Vádemelési javaslat2013-10-28 14:02:11

Vádemelést javasolnak a rendõrök a debreceni garázda férfival szemben.

A „Segítõ kezek az idõsek otthoni biztonságáért…” programban foglalkoztatottak részére tartott képzéseket a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság Bûnmegelõzési Osztálya.

Halálos közlekedési baleset történt 2013. október 27-én 19 óra körüli idõben a 35. számú fõúton, a Bodaszõlõi bekötõútnál.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén a rendõrök az elmúlt 24 órában 5 személyt fogtak el, közülük 3 fõt bûncselekmény elkövetésén értek tetten, 2 fõt az ellenük érvényben lévõ körözés alapján. Az egyenruhások 11 személyt állítottak elõ, ebbõl 2 fõt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

Feltört egy személygépkocsit, majd abból különbözõ értéktárgyakat tulajdonított el egy debreceni férfi, majd a lopott dolgokat eladta. A rendõrök elfogták õt is és az orgazdát is.

Rablás bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak nyomozást a hajdúhadházi rendõrök az ellen a 21 éves férfi és 19 éves társa ellen, akik tyúkokat akart lopni.

A nyomozók egy nap alatt öt férfit fogtak el kábítószer-kereskedelem bûntett és kábítószer birtoklás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt Debrecenben.

Elfogták a rablókat2013-10-24 20:08:46

Rablás bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik az eljárás két hajdúnánási férfi ellen.

A rendõrök három berettyóújfalui férfi ellen lopás bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt vádemelést javasolnak.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 6 személyt fogtak el, 2 fõt az ellenük érvényben lévõ körözés miatt, 4 személyt bûncselekmény elkövetésén értek tetten a rendõrök. Az egyenruhások 33 fõt állítottak elõ, közülük 12 személyt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

Elfogtak két férfit2013-10-24 19:06:47

A családi vita végén apát és fiát is elfogták, majd elõállították a rendõrõrsre a készenléti rendõrök.

A rendõrök rövid idõn belül elfogták a tolvajt, aki Debrecen belvárosában lopott el egy kerékpárt.

Garázdaság2013-10-23 18:59:20

Vádemelési javaslattal zárult az eljárás.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén a rendõrök az elmúlt 24 órában 13 személyt fogtak el, közülük 7 fõt bûncselekmény elkövetésén értek tetten, 6 fõt az ellenük érvényben lévõ körözés alapján. Az egyenruhások 13 személyt állítottak elõ, ebbõl 3 fõt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

Vádemelési javaslattal zárult a nyomozás két férfival szemben, akik Debrecen belvárosában verekedtek össze.

Táskája titkos zsebébe rejtette a férfi a lopott árucikkeket. Gyorsított eljárásban felelhet tettéért.

Elfogták a tolvajokat2013-10-22 19:31:49

A rendõrök elfogták azokat a debreceni férfiakat, akiket az erdész falopás közben ért tetten.

A város több pontján térfigyelõ kamerákat helyeztek ki.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén a rendõrök az elmúlt 24 órában 6 személyt fogtak el, közülük 4 fõt bûncselekmény elkövetésén értek tetten, 2 fõt az ellenük érvényben lévõ körözés alapján. Az egyenruhások 32 személyt állítottak elõ, ebbõl 4 fõt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

Garázdákat és szabálysértõket fogtak el a rendõrök.

Halálos közúti közlekedési baleset történt a 47. számú fõúton, Csökmõ belterületén. A rendõrség megkezdte a baleset helyszínelését.

Bíróság elé állítást javasolnak a rendõrök a debreceni férfivel szemben.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén a rendõrök az elmúlt 24 órában 3 személyt fogtak el, közülük 2 fõt bûncselekmény elkövetésén értek tetten, 1 fõt az ellene érvényben lévõ körözés alapján. Az egyenruhások 11 személyt állítottak elõ, ebbõl 4 fõt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

Elfogták a garázdákat2013-10-17 19:21:15

Négy férfi Debrecenben, az utcán verekedett össze. A rendõrök elfogták õket.

« Előző « 4. oldal » 10  ... 20 Következő »