2024. április 20. Szombat, Tivadar.
 

Berettyóújfalu – A Jehova tanui kongresszust szerveztek a berettyóújfalui Pálfi István Rendezvénycsarnokban szombaton.

 


Pocsaj – Farsangoltak a pocsaji iskolások február 25-én: jelmezbe öltözve temették a telet a felvonulók, szereplõk.

 

 

Komádiban is betlehemeztek2011-12-12 11:10:14


Komádi – A város fõterén a harmadik gyertyát jelképezõ adventi fény az óriási koszorún. A mûsor csodálatos volt. Nagyon sok ünnepelni vágyó, karácsonyra készülõ városlakó gyûlt össze a templom elõtti téren.


Komádi – Mint minden évben most is megrendezésre került szombaton a Barsi Dénes Általános Iskola által szervezett Jótékonysági nap. Az iskola diákjai és tanárai hetekkel a fellépés elõtt, izgulva készültek.

Derecske - Ebben az évadban is megrendezi nagy sikerû színházi sorozatát a Derecske Városi Mûvelõdési Központ és Könyvtár. A 2011/2012-es idény november 24-én kezdõdik, Szûts István és Koltay Gergely Honfoglalás címû rockoperájának elõadásával.

Keleti varázs címmel hastánc bemutatót tartott a darvasi Jázmin Hastánccsoport a csökmõi Faluházban szeptember 30-án késõ délután.

Pocsaj - 12. alkalommal rendezték meg Pocsajban a Kikelet Óvodában a „Kikeleti Kerek-Berek Gyermekfesztivált.

Tizenhetedik születésnapját ünnepelt a Hajdúszoboszlói Életerõ Egyesület a hét végén.

Cigánybál Pocsajon2010-12-20 13:30:51

Ez évben is – már ötödik éve – rendezi meg a községi és a Cigány Kisebbségi Önkormányzat közösen az év végi cigánybált Pocsajban.


Hangulatos zenés esten vehettek részt november 20-án azok, akik ellátogattak a Faluház rendezvényére.

Küzdõsport-gálára várja a keményebb mûfajok rajongóit az ország egyik vezetõ vegyesharcmûvészeti klubja: a Hungarian Pitbull Figters Debrecen november 6-án, Berettyóújfaluban 13 mérkõzésbõl álló viadalt szervez.

A beruházás több milliárd forintba kerül, amihez még eu-s támogatást is kap Berettyóújfalu.

Ismét Újiráz került dél-bihar központjába egy hétvégére. A környékbõl ugyanis idõsek, fiatalok egyaránt ellátogattak az október 9-én megrendezett megemlékezésre, falunapra, majd másnap a híres irázi búcsúba.

Együtt voltak a családok2010-09-20 09:34:38

Családi sportnapot szervezett a Nagycsaládosok Újirázi Egyesülete a helyi sportpályán augusztus 20-án.

Nyolcadik alkalommal, hagyományszerûen rendezik meg Pocsajban a falunapot augusztus 7-én szombaton.

A Holokauszt Emléknapja alkalmából idén is megrendezték az Élet Menetét. A felvonulók ezzel emlékeznek a holokauszt áldozataira: zsidókra, romákra és azokra, akiket másságuk miatt üldöztek.
Több párt is csütörtökön tartja kampányzáró rendezvényét. Az MSZP Miskolcon, a Fidesz és az LMP Budapesten, a Jobbik pedig a fõváros mellett Békéscsabán zárja a kampányt az országgyûlési választások elsõ fordulója elõtt.
Összesen 150 ezren voltak kíváncsiak a hétfõ este véget ért Budapesti Tavaszi Fesztiválra. A rendezvény 65 helyszínen 130 program várta az érdeklõdõket. Ebben az évben a jegyek 98 százaléka kelt el.
Hiányzó szakhatósági engedélyek, nem megfelelõ mûszaki állapot és egyéb hibák -ilyen és hasonló hiányosságokat tártak fel a fõvárosi rendõrök, amikor a különbözõ sportlétesítmények biztonságát ellenõrizték.
Újra Mindenki Karácsonya2009-12-22 09:24:58

Ismét megrendezték Csökmõn a Mindenki Karácsonyát. December 20-án (vasárnap) a községháza udvarán gyûltek össze az ünnepelni vágyók.

Halloween a könyvtárban2009-11-02 15:42:31

Tököt faragott, fekete macska és denevér árnyakat készített az a kis csapat, akik halloweenezni jöttek össze a csökmõi könyvtárban.

Smink Show-t rendeztek a közelmúltban Berettyóújfaluban. 

III. SÁRRÉT ÍZE FESZTIVÁL - V. Szent György Nap

2009. ÁPRILIS 25. NAGYRÁBÉ

 

 

Sportmajális Csökmõn2009-04-23 16:40:17

A csökmõi Szabadidõ Sport Egyesület SPORTMAJÁLIST rendez a csökmõi sportpályán.

 

Kétnapos falunap Földesen2009-04-15 13:37:57

Április 14 az õsi kuriális nemesi község jeles napja, hiszen két évtizedes per után Szabolcs vármegyével szemben 1779-

ben e napon Földes visszaszerezte helyhatósági jogkörét, megõrizve ezzel korábbi nemesi kiváltságait és biztosítva lakóinak polgári egyenjogúságát. Péter Imre tudósítása.
« Előző « 2. oldal »  Következő »