2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 

Debreceni légiutas-kísérõ mesélt portálunknak arról, mit tehetnek, ha zuhan a gép.

Európában elsõként nálunk szûntek meg az légi útvonalak: ezzel nem csak kerozint takaríthatnak meg a légitársaságok, a gépek szén-dioxid-kibocsátás is jelentõsen csökken.

Ma még a felhõk fölött repülünk, ám nem kizárt, hogy akár tíz éven belül az ablak nélküli repülõknek köszönhetõen a felhõk „beúszhatnak” a gép kabinjába.

Megéri õsszel "nyaralni"? Mikor érdemes lefoglalni a repülõjegyeket, és mennyivel olcsóbb fapadossal repülni, mint a nemzeti légitársaságokkal - ezekre a kérdésekre kereste a választ a Napközben.

Hogy találhatsz igazán olcsó repülõjegyet a nyári utazáshoz? Hol bukkanhatsz igazán kedvezõ árakra? Mik azok az apró trükkök, amelyekkel gyorsan és egyszerûen foglalhatsz? Hogy lehet kijátszani a légitársaságok gyorsan változó árait?

Az Airportal.hu repülésszakmai portál információi szerint márciustól napi járatot indít az Air Serbia Belgrádból Budapestre.

A Debrecentõl keletre fekvõ településen lezuhant repülõ kigyulladt, pilótája nem élte túl a balesetet.

Kényszerleszállást hajtott végre egy utasszállító az orosz fõváros mellett. A Tu-204-es típusú repülõ Egyiptomba indult, amikor a Domogyedovo repülõtértõl egy kilométerre egy erdõs területen landolt.
Izrael budapesti nagykövete tagadja, hogy izraeli kémrepülõgépek repültek be szerdán a magyar légtérbe. A gépeket lefotózó szakértõ viszont továbbra is állítja: a típust az izraeli hadseregben elektronikus felderítésre rendszeresítették.

A tallinni repülõtér közelében lévõ, befagyott tavon hajtott végre kényszerleszállást csütörtökön egy lengyel teherszállító repülõgép. A gép fedélzetén lévõ hat ember közül senkinek sem volt szüksége orvosi segítségre.
A temesvári irányítótorony téves riasztása miatt kellett visszatérnie a Londonba tartó Wizz Air gépnek - mondta el a Független Hírügynökségnek Kázmér Natasa, a légitársaság szóvivõje.
« 1. oldal »