2024. április 24. Szerda, György.
 

Egy férfit vettek szabálysértési õrizetbe a debreceni rendõrök.

A polgármesteri hivatal évente mintegy 120 közterületi pad javíttatását végezteti el a Dehusz Kft-vel. Ezt annak kapcsán közölte a helyhatóság, hogy a vénkerti iskola mögött található egyik lóca deszkáin addig ugráltak a közelmúltban vandálok, amíg azok el nem törtek.

Vihar – Leszakította a szél a sportcsarnok tetejét Körösszakálon
Körösszakál, 2013. június 22., szombat (MTI) – Komádi, berettyóújfalui, szeghalmi és hajdúszoboszlói tûzoltók, illetve a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság mûveleti szolgálatának munkatársai dolgoznak Körösszakálon a vihar okozta károk elhárításán – közölte Madai Petra, a térségi katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivõje.

A berettyóújfalui rendõrjárõrök október 28-án 02.00 óra körül 3 huszonéves fiatalt állítottak elõ a kapitányságra, akik egy helyi sörözõben összeverekedtek.

Polgármesteri felhívás2012-05-09 10:14:26


2012. május elsõ hétvégéjén máig ismeretlen tettesek a Népliget utcai sétányon (Kiserdõ) lévõ padokat megrongálták, a padok farészeit ellopták.

Egy vonaton utazó nõ könnyebben megsérült kedden késõ este, amikor ismeretlenek kõvel dobálták meg a nemzetközi Tisza-expresszt a járat hajdúhadházi pályaszakaszán.

« 1. oldal »