2024. április 20. Szombat, Tivadar.
 

Öten megsérültek egy balesetben Hajdú-Biharban, amikor hétfõn két személygépkocsi összeütközött Polgár és Hajdúnánás között a 3501-es úton – közölte a hajdú-bihari rendõr-fõkapitányság sajtóügyelete az MTI-vel.

Kattanást hallottak az utasok mielõtt buszuk baleset szenvedett kedd reggel Veszprémben. A helyi járat egy körforgalomból hajtott ki, mikor áttért a szemközti oldalra, lehajtott egy partoldalon, majd egy kerítést átszakítva, raklapon álló építõanyagos zsákoknak csapódott.

Egy sérültje lett annak a balesetnek, amely pénteken délután történt a 4-es fõút Debrecen és a hajdúszováti leágazás közötti útszakaszán, ahol egy Suzuki és egy Citroen ütközött össze.

Két személyt kellett kórházba szállítani annak a balesetnek a helyszínérõl, amely szerdán délelõtt történt a 47-es fõút, Derecske és Berettyóújfalu közötti szakaszán, ahol román rendszámú gépkocsi, és egy bolgár rendszámú, tojást szállító kamion ütközött egymásnak.

 

Tömegkarambol a ködben2010-02-19 16:30:42
Megtámadták a Magyar Honvédség Tartományi Újjáépítõ Csoportját (ISAF) Afganisztánban vasárnap délelõtt. Az akcióban két magyar katona sérült meg, egyikük súlyosan.

Már kiengedték a berettyóújfalusi kórházból a vasárnap reggel, Biharkeresztesnél történt baleset sérültjeit. A korábbi információkkal ellentétben mind a hét ember csak könnyebb sérüléseket szenvedett, zúzódásokat, kisebb vágási sebeket kellett ellátniuk az orvosoknak.

Két sérültet kellett kórházba szállítani annak a balesetnek a helyszínérõl, amely szerdán délután történt a 471-es úton, Hajdúsámson közelében.

Árokba borult egy személyautó, melynek során egy hat hetes csecsemõ repült ki az autóból Debrecennél.

Összeütközött egy kamion és egy busz Tiszafürednél a 34-es fõúton. A balesetben egy 17 éves tiszaigari fiú meghalt, 24-en megsérültek, köztük 9-en súlyosan, egyikük életveszélyes mellkassérülést szenvedett. A sérülteket a karcagi, a debreceni, az egri és a szolnoki kórházba szállították - közölték. A buszon többségében diákok utaztak Tiszafüred felé.

Hárman súlyosan megsebesültek, tízen töréses sérültek szenvedtek annak a menetrend szerinti busznak az utasai közül, amelybe belerohant egy takarmányszállító csütörtök reggel Tácon. A busz éppen beállt a megállóba, az utasok le-és felszálltak, amikor a baleset történt.

« 1. oldal »