2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 

A rendõrök két fiatalembert vettek bûnügyi õrizetbe és kezdeményezték elõzetes letartóztatásukat.

A hajdúszoboszlói rendõrök vádemelést javaslattal fejezték be a nyomozást az ellen a férfi ellen, aki a megalapozott gyanú szerint Nádudvaron bántalmazott egy helyi férfit.

Bocsánatot kért a tolvaj és megtérítette a kárt, így a közvetítõi eljárás eredményeként megszüntették az ellene zajló büntetõeljárást – tájékoztatta portálunkat  dr. Pocsai Edit megyei fõügyész.

Rosszul végzõdött a buli2015-01-23 12:22:33

A debreceni rendõrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást azzal a 21 éves férfival szemben, aki a gyanú szerint egy szórakozóhelyen lefejelt egy lányt.

A berettyóújfalui rendõrök elfogták azt a csökmõi férfit, aki a gyanú szerint súlyosan bántalmazta élettársát.

Súlyos testi sértés bûntette miatt emelt vádat a Debreceni Járási Ügyészség az ellen a 36 éves debreceni férfi ellen, aki ittas állapotban többször is bántalmazta élettársát.

Pengével vágta meg2013-10-03 14:59:31

A Debreceni Rendõrkapitányság súlyos testi sértés bûntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy 19 éves hosszúpályi lakos ellen.

A nyomozás szerint a sértettet a rendõrök védelmezték meg a további bántalmazástól.

Mint arról korábban már beszámoltunk, egy nagytestû kutya támadt egy 6 éves kisfiúra vasárnap a Hajdú-Bihar megyei Berettyóújfaluban. A nagytestû kutya elszakította láncát és a kerítésen átugorva támadt a saját udvarukon játszó gyerekre.

« 1. oldal »