2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 

Ahogy egyre több az idõs ember, úgy szigorodik a jogosultság feltételrendszere.

A debreceni rendõrök vették észre azt az idõs nõt, aki összegörnyedve, átfázva ült egy oszlop mellett az utcán.

A hajdúszoboszlói rendõrök segítettek egy 78 éves nõnek, aki lakásában elesett és ezért orvosi ellátásra szorult.

Tavaly õsszel egy idõs ember a téli tüzelõ feldarabolására – családi segítséggel – egy rönkhasító gépet vásárolt a most épp kivonulóban lévõ barkácsáruházban. A gép elromlott, így visszakerült az áruházba, majd onnan a szervizbe.

Mentõt hívtak a debreceni rendõrök egy az utcán fekvõ férfihoz.

A rendkívüli hidegben való segítségnyújtásért tett közzé felhívást a Magyar Evangélikus Egyház.

A hajdú-bihari rendõrök külterületi ellenõrzéseket tartottak.

Segítségnyújtás elmulasztásának bûntette miatt emelt vádat a Debreceni Járási Ügyészség az ellen a büntetett elõéletû férfival szemben, aki Létavértes külterületén a lovasfogatával készült a földútról felhajtani az aszfaltozott útra, de a keresztezõdésben nem adott elsõbbséget egy érkezõ teherautónak.

A hírközlési és médiabiztos vizsgálatai szerint a kereskedelmi tévék hírmûsoraiban látható a legtöbb öngyilkosságról szóló tudósítás.

Nyomorgókon (is) segít2013-11-18 13:04:40

Ha elköltöztetni nem is tudják õket, legalább igyekeznek könnyíteni életüket.

Ebben a tanévben is folyatódik a „Tudj segíteni” programsorozat, amelyet 2009-ben elõször hirdettek meg. A kezdeményezéshez csatlakozott minden berettyóújfalui óvoda és bölcsõde – tájékoztatta a Dehir.hu-t Dr. Korcsmáros Ferenc fõorvos, a Gróf Tisza István Kórház Sürgõsségi Betegellátó Osztályának vezetõje.

Izzik a segélyvonal2010-05-21 15:49:50
100 millió eurós segélyt ad az Európai Unió a fölrengés sújtotta Haitinek - közölte kedden az Európai Bizottság fejlesztési biztosa. Andris Piebalgs azt mondta, hogy az összeget iskolák, utak, közhivatalok újjáépítésére és a közalkalmazottak bérezésére kell fordítani.
Majdnem elcsapta a vonat2010-02-11 17:43:28

Százezer eurós - csaknem 27 millió forintos - segítséget nyújt Magyarország a földrengés sújtotta Haitinek.

Ukrajnában kedd délutánig több mint 70 áldozata volt a H1N1 vírusnak. Szlovákia megelõzés céljából kedd reggeltõl lezárta a gyalogos forgalom elõl két ukrajnai határátkelõjét.

A kísérlet azt mutatja, hogy hatásos. Könnyebben szokhatnak le a cigarettáról a dohányosok, ha elõbb a virtuális valóságban szabadulnak meg a démontól - állapították meg kanadai kutatók.
« 1. oldal »