2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 

Olyannak adom meg a jogosítványt, akivel mernék egy utcában közlekedni.

Gyógyszert szed vagy vezet?2014-12-09 12:22:19

A jármûvezetõi képességet vénymentes gyógyszerek is befolyásolhatják.

Egyre fontosabbá válik a szállítmányozásban dolgozó gépkocsivezetõk vezetési képességeinek fejlesztése, mivel a nem gazdaságos vezetési stílus hozzájárul a tehergépkocsik tervezettnél gyorsabb amortizációjához, továbbá növeli az üzemanyag- és szervizköltségeket is – hívja fel a figyelmet a WebEye Magyarország Kft. a szállítmányozásban részt vevõ magyar sofõrök munkavégzési szokásairól készült felmérésére hivatkozva.


Debrecen – “A fene bánná, hogy néhány ezer forinttal drágul a mûszaki vizsga, ha csak ez terhelné pluszban az autósok pénztárcáját. Csakhogy a benzinkútnál már jó ideje 450 forint körüli áron mérik a benzint, a szervizben hatezer forintos óradíj alatt a franciakulcsot se nagyon emelik fel a szerelõk, a kötelezõvé tett gyerekülés és telefon-kihangosító szett is egy vagyonba kerül, és akkor még nem beszéltem a 400 forintos óránkénti parkolási díjról, ami a fõvárosi ötödik kerületivel vetekszik” – válaszolta érdeklõdésünkre János, miközben már a sokadik 200-as érmét nyelette el a Dósa Nádor téri parkolóautomatával. Ügyintézni indult…

Kórházba szállították annak a személyautónak a vezetõjét, aki jármûvével egy kamionnak ütközött pénteken délben a 4-es fõút, és az M35-ös autópálya lehajtójának keresztezõdésében.

Életét vesztette egy sofõr, aki vezetés közben rosszul lett, és fának csapódott autójával Békés belvárosában csütörtökön kora délután, közölte a rendõrség.

« 1. oldal »