2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 

Példátlan módon új futamot írt ki a nemzetközi bizottság a pekingi paralimpia nõi 5000 méteres kerekesszékes döntõjében, miután a hétfõi fináléban, 500 méterrel a táv vége elõtt bukás következtében hatan is kiestek. A végsõ gyõztes kanadai Diane Roy igazságtalannak érzi a döntést. A legmeglepõbb az egészben, hogy a dobogósok kedden már az érmeket is átvehették.

Ez a csapat gyõzni is tud!2008-09-08 15:14:40

Parádés Fradi-veréssel mutatkozott be a Loki a bajnoki nyitányon a hazai közönségnek.

Súlyos, 8-0-s vereséget szenvedett utolsó Európa-bajnoki selejtezõjén, Belgrádban az U21-es magyar labdarúgó-válogatott. Pintér Ádámot a találkozó 27. percében, még gól nélküli állásnál kiállította a játékvezetõ.

Debrecen- Látványos, gyors, pörgõs focira számíthatnak azok, akik a jövõ héten kilátogatnak a debreceni Fõnix Csarnokba: a Berettyóújfalu jóvoltából ugyanis futsal Bajnokok Ligája-mérkõzéseket játszanak a létesítményben. A magyar bajnok Mezezi-Vil FC körmérkõzéses formában méri össze erejét, tudását csoportbeli ellenfeleivel, a horvát MNK Nacoinal Zagrebbel, az ukrán Sahtar Donyeckkel és a holland Carillon Boys Bevervijkkel. Noha a hazai pálya elõnye segíti az újfaluiakat, nem lesz könnyû dolguk: nehéz csoportba kerültek a selejtezõben. A nívós gárdák viszont garanciát jelentenek arra, hogy a közönség magas színvonalú, jó összecsapásokat láthat a Fõnixben. A csoport elsõ két helyén végzõ csapat tovább léphet a legjobb tizenhat közé.

Két héttel a pekingi olimpia nõikézilabda-tornájának befejezését követõen már a bajnoki pontokért lépnek pályára a legjobb magyar együttesek. Az elõzetes esélylatolgatás gyõri címvédést sejtet, amíg a vetélytársak meggyengültek vagy átalakultak, addig a legütõképesebbnek tartott hazai gárda erõsített. Nem véletlen, hogy Sinka László, a Magyar Kézilabda Szövetség fõtitkára is tart attól, a polarizálódó mezõny egyesélyessé válik.

A hétvégén rendezik a Forma-1 idei 13. futamát a belgiumi Spa-Francorchamps pályán, ami minden eddiginél nagyobb izgalmakat tartogat.A pilóták nagy többbségének kedvenc pályáján ugyanis Lewis Hamilton, valamint a Ferrari pilótapárosa, Felipe Massa és a belgiumi kiskirály, Kimi Räikkönen is nyerni akar.

Zsákai focicsapat2008-08-11 10:57:50
A tavalyi év után ismét összeállt a zsákai focicsapat. Újra a megye III-ban indul Zsáka község megújult focicsapata.A bajnokságra a zsadányi csapattal kezdték a felkészülést.
« Előző 1 ... 13 14 15 16 17 18 19 « 20. oldal »