2024. április 24. Szerda, György.
 

Somorjai László Városi Sportcsarnok szociális épületrésze több mint 21 millió forintból újult meg, melyet ünnepélyes keretek között szeptember 25-én adtak át.

Pénteken délután – hasonlóan, mint 1946. december nyolcadikán a Sárréti Népfõiskola megnyitásakor Bihartordán- a reformátusok õsi zsoltára, a kilencvenedik hangzott fel a Bihari Szabadmûvelõdési és Népfõiskolai Egyesület házavató ünnepén.

Vihar – Leszakította a szél a sportcsarnok tetejét Körösszakálon
Körösszakál, 2013. június 22., szombat (MTI) – Komádi, berettyóújfalui, szeghalmi és hajdúszoboszlói tûzoltók, illetve a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság mûveleti szolgálatának munkatársai dolgoznak Körösszakálon a vihar okozta károk elhárításán – közölte Madai Petra, a térségi katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivõje.


Futsal – Helyreteheti a DEAC Armada elleni fiaskót az MVFC Berettyóújfalu hétfõn; este fél nyolckor hazai pályán, a Pálfi István Rendezvénycsarnokban szerepel a bihari együttes, vendége pedig a MAFC BME Docler Akadémia lesz.

Tizenharmadik alkalommal telt meg a berettyóújfalui sportcsarnok a bihari termelõk, vállalkozók bemutatkozó standjaival. Október 15-én és 16-án zajlott ugyanis a város egyik nevezetes rendezvénye, a Bihari Számadó Napok.

« 1. oldal »