2024. március 19. Kedd, József, Bánk.
 

Két kisfiú vette észre a kis híján vízbe fulladt kislányt Kecskeméten.

A szombattól érvényben lévõ hõségriadó miatt felfüggesztették a kamionstopot a hétvégére, egyes budapesti fürdõk tovább tartanak nyitva. Több helyen vizet osztanak majd az országban, a MÁV pedig pluszjáratokat indít a Balatonra. A földmûvelésügyi miniszter általános tûzgyújtási tilalmat rendelt el.

Kutyameleg lesz a péntek2015-06-12 10:08:29


A következõ napokban is folytatódik a meleg, nyárias idõ, helyenként akár 32 Celsius-fokig is emelkedhet a hõmérséklet.

Május elsején megkezdõdik a strandszezon: a Dagály és Palatinus már várja a vendégeket, a többi strand egy hónap múlva nyit ki – mondta a Budapest Gyógyfürdõi és Hévizei Zrt. marketingigazgatója az M1 aktuális csatornán péntek reggel.

Május elsején elindul a strandszezon: elsõként a Dagály és Palatinus Strandfürdõ nyitja meg kapuit a budapesti strandok sorában.

A téli fürdõzésnek helyet adó fedett fürdõ felújítását és egy élményelemes ifjúsági medence építését szolgáló fejlesztés, a település történetének legnagyobb, 550 millió forint értékû beruházása kezdõdött a gyógyvizérõl ismert Berekfürdõ termál- és strandfürdõjében.

Ma ismét megnyitja a kapuit a patinás pécsi Hullámfürdõ strandja. A kültéri medencéket ezen a nyáron elõször használhatják a látogatók, ugyanis fel kellett újítania õket az önkormányzatának.

A strand az a hely, ahová nem ciki smink nélkül menni.

Biztonságban a strandon2014-07-24 16:12:13

A pihenni és kikapcsolódni vágyók értékeire és biztonságára rendõrök is vigyáznak a hajdúszoboszlói strandon.

Az utolsó hivatalos engedélyek is megérkeztek, így a mélyvízjelzõ bólyák és az eligazító táblák kihelyezése után szerdán megnyitják a kétszáz méteres partszakaszt.

A magyar fürdõk árbevétele az idei nyári szezonban az év elsõ öt hónapjának kedvezõ eredményei alapján a tavalyinál négy százalékkal több, 40 milliárd forint lehet – közölte a Magyar Fürdõszövetség fõtitkára az MTI érdeklõdésére.

Egyre több strand veszi komolyan a vízimentõ feladatok elvégeztetését, s választja ehhez a Vízimentõk Magyarországi Szakszolgálatának mentõit. Ehhez fiatalok jelentkezését is várja a szakszolgálat.

Aki csak tehette, vízparton töltötte a hosszú hétvégét. Nem volt ez másként a szoboszlói strandon sem.

A fizetõs balatoni strandokon csaknem mindenhol változatlan belépõ-árakkal indul az idei szezon, a tó körül sok helyen strandfejlesztések is történtek.

Hamarosan nyitnak a balatoni strandok, az árakban várhatóan idén nem lesz jelentõs változás, 400 és 1000 forint között lesznek a belépõk.

Nem veszélyes2014-05-30 15:44:35

Már a fõbejárat felõl sem veszélyes megközelíteni a nádudvari strandot, melynek a télen megrogyott a teteje.

A vízi balesetek veszélyeire hívta fel a figyelmet az Országos Mentõszolgálat szóvivõje, aki szerint kellõ odafigyeléssel elkerülhetõk az életveszélyes sérülések vagy a halálesetek.

A vízi balesetek veszélyeire hívta fel a figyelmet az Országos Mentõszolgálat szóvivõje kedden, aki az MTI-nek azt mondta: kellõ odafigyeléssel elkerülhetõk az életveszélyes sérülések vagy a halálesetek.

Megroggyant a strand teteje2014-01-02 18:34:36

Még idõben észrevették a hibát, de nem tudni mikorra javíthatják ki.

„Ujjé! A Ligetben nagyszerû…”
Berettyóújfalu – Hétköznap nem kell nagy nyüzsgésre számítani, de szombaton és vasárnap ki lehet tenni a „Telt ház” feliratot a berettyóújfalui Bihar Termálliget strandfürdõre.

Az országos ellenõrzési sorozat részeként Budapesten és Pest megyében is megkezdõdött a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) nyári akciója. Adórevizorok és pénzügyõrök július elejétõl augusztus végéig járják a kiemelt idegenforgalmi, turisztikai területeket, strandokat, fesztiválokat, és fokozott figyelmet fordítanak az internetes kereskedõk adózási fegyelmére is. A NAV munkatársainak fellépése a nap bármely szakaszában várható.

A balatoni fizetõs strandoknak csak kisebb részében emelik a belépõk árát az idei szezonban, igaz, néhol a 20 százalékot is elérheti mértéke - mondta el Gyõrffy Árpád, a strandokat, biciklizési lehetõségeket bemutató balatontipp.hu szerkesztõje.

Itt a meleg, nyit a strand!2012-04-28 13:51:38

Úgy tûnik, ezen a hétvégén minden összejön:  plusz pihenõnap, kora nyári idõ, majális, s a kikapcsolódási lehetõségek széles skáláját tovább bõvíti városunkban a Bihar Termálliget, amely április 28-án nyitja meg szabadtéri medencéit a fürdõzni vágyók számára.

Táncosok a fürdõben 2011-08-16 12:24:07


Berettyóújfalu – A nem rég átadott berettyóújfalui városi fürdõ a szolgáltatásokon túl kulturális programokat is szervez az odalátogató vendégei számára.

« 1. oldal »  Következő »